امتیاز :
 تعداد امتیاز ها - 0
 تعداد بازدید - 6578

  اطفاء آتش در حین آشپزی

اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت و کنترل آن از دستتان خارج شد، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید.

نمک جریان اکسیژن را قطع و آتش را خاموش می کند!

 

راهنمای آشپزی,نکات مهم آشپزی

اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید

 

بجای ریختن مقدار زیادی شکر در قهوه، در آن کمی نمک بریزید!

نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم جدید و دلپذیری می دهد.

به علاوه مزه قهوه بیش از حد دم کشیده را می توان با کمی نمک، متعادل کرد.

 

تکنیک های آشپزی,نکته های مهم آشپزی

نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم جدید و دلپذیری می دهد

 

چطوری لیمو را با پوست بخوریم؟

لیمو (ارگانیک) را بشویید و در فریزر بگذارید تا فریز شود، سپس رنده کنید.

و این تکه های فوق العاده را در سالاد، سس، بستنی یا هر خوراکی دیگری بریزید.

 

بخارپز کردن غذا

3 فویل آلومینیومی توپی شکل را در ظرفی بگذارید.

بشقاب غذا را روی فویلها قرار داده 250ml آب اطراف آن بریزید و در ظرف را بسته و شعله اجاق را روشن کنید تا بخارپز شود.

 

 

منبع خبر :  زندگی آنلاین
کد خبر :  z2020

نظرات



ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند. *

اخبار مرتبط

شبکه های اجتماعی
شماره های تماس
  • تلفن : 03136622123
  • موبایل : 09133147435
  • موبایل : 09133658705
دفتر مرکزی
  • آدرس : اصفهان . چهارراه نظر . خیابان میر
  • بعد از پل شیخ صدوق . روبروی دبستان شهید احسانی
  • بن بست ایمانی . پلاک 41