BAKHABARBASH
باخبرباشخبرگزاری مدرن
خانهخبرهای داغخبر زندهارسال خبرارسال تصویردرباره ماتماس با ما
ارسال خبر
خانهبین‌الملل
بین‌المللفوری

گفت‌وگوهای دیپلماتیک ایران و آمریکا در سوئیس: گامی مهم به سوی توافق نهایی پس از جنگ

مقامات ایرانی دور جدید مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در سوئیس را گامی مهم در اجرای یادداشت تفاهم آتش‌بس و پایه‌گذاری توافقی جامع برای پایان دادن به تنش‌های منطقه‌ای و درگیری‌های نظامی توصیف کردند.

B
BAKHABARBASH
۷ تیر ۱۴۰۵، ۱۹:۴۵
3 دقیقه۴۰

مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند که دور تازه‌ای از گفتگوهای غیرمستقیم با آمریکا که در سوئیس برگزار شده است، گامی کلیدی در راستای عملی‌کردن یادداشت تفاهم آتش‌بس امضا شده اخیراً و همچنین پایه‌ریزی توافقی گسترده‌تر برای پایان دادن به ماه‌ها تنش‌های منطقه‌ای و درگیری نظامی به شمار می‌آید. این مذاکرات به‌زعم طرف ایرانی، فرصت‌هایی برای تضمین تعهد بلندمدت ایالات متحده در قبال آتش‌بس فراهم کرده و برنامه‌ریزی برای توافقی جامع و پایدار طراحی می‌شود. منابع رسمی تاکید کرده‌اند که این گفت‌وگوها برای رفع موانع باقی‌مانده و پیشبرد روند دیپلماتیک ضروری است، گرچه جزییات دقیق توافق نهایی هنوز منتشر نشده و ممکن است تغییر کند. این تحولات پس از یک دوره تنش و تقابل نظامی میان دو کشور رخ داده و نشان‌دهنده تمایل هر دو طرف به حرکت به سمت کاهش درگیری و همکاری در مسائل منطقه‌ای محسوب می‌شود. با این حال، سطح دقیق پیشرفت و ضمانت‌های اجرایی مذاکرات باید با احتیاط ارزیابی شود، زیرا هیچ اطلاعی رسمی از قبول تمامی مطالبات طرفین اعلام نشده است. در مجموع، این رایزنی‌ها به عنوان آغاز فصل تازه‌ای در دیپلماسی پس از جنگ با هدف ایجاد ثبات و امنیت در منطقه تلقی می‌شوند.

مقامات ایرانی دور جدید مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در سوئیس را گامی مهم در اجرای یادداشت تفاهم آتش‌بس و پایه‌گذاری توافقی جامع برای پایان دادن به تنش‌های منطقه‌ای و درگیری‌های نظامی توصیف کردند.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
#Iran#United States#Diplomacy#Ceasefire#Switzerland Talks#International Relations#Middle East Peace#Post-War Negotiations
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    بین‌الملل

    حاج علی اکبری: پیام رهبر انقلاب نمادی از جلال و جمال ولایت بود

    حجت‌الاسلام حاج علی اکبری، خطیب نماز جمعه تهران، پیام راهبردی رهبر انقلاب درباره یادداشت تفاهم امضا شده را جلوه ای از ابعاد مختلف ولایت دانست و بر اهمیت عدالت اجتماعی، مقابله با ظلم، و ضرورت پیگیری قاطع پرونده‌های امنیتی تأکید کرد. وی همچنین از بی‌اعتمادی جمهوری اسلامی به آمریکا سخن گفت و خواستار وحدت مسئولان و مشارکت فعال مردم در صیانت از حقوق و منافع ملی شد.

    22 ساعت پیش ۱
    بین‌الملل

    بیانیه وزارت خارجه ایران درباره نقض مجدد تفاهم آتش‌بس توسط آمریکا

    وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای حملات هوایی آمریکا به تاسیسات پایش و نظارت در سواحل جنوبی ایران را محکوم و آن را نقض آشکار توافق آتش‌بس و منشور سازمان ملل خواند. ایران بر دفاع از حاکمیت ملی خود طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل تأکید کرد.

    22 ساعت پیش ۱
    بین‌الملل

    رهبر انقلاب: پیگیری حقوق ملت در جنایات بین‌المللی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، اولویت قضایی کشور

    حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در پیامی به مناسبت هفته قوه قضاییه تاکید کردند که پیگیری حقوق تضییع شده ملت ایران در جنایات بین‌المللی در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ از مهم‌ترین تکالیف دستگاه قضایی است. رهبر انقلاب بر تحقق عملی تحول قضایی و ارتقاء عدالت تاکید کردند.

    22 ساعت پیش ۲
    بین‌الملل

    نگاهی به روزنامه تهران تایمز؛ صدای انقلاب اسلامی در عرصه بین‌الملل

    روزنامه تهران تایمز، نخستین روزنامه انگلیسی‌زبان روزانه ایران، از سال ۱۳۵۷ فعالیت خود را آغاز کرده و صدای انقلاب اسلامی و جامعه مظلومان جهان است. این رسانه با پوشش خبرهای متنوع سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین‌المللی به منبع معتبری برای رسانه‌ها و دیپلمات‌ها تبدیل شده است.

    3 روز پیش ۴

    مهم‌ترین اخبار

    فناوری

    رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران تصمیمی اشتباه بود؛ حتی ترامپ هم متوجه شده است

    رئیس‌جمهور اسلوونی در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره، جنگ احتمالی آمریکا و اسرائیل علیه ایران را یک اشتباه بزرگ توصیف کرد و اشاره نمود که ترامپ نیز به این موضوع واقف است. او همچنین بر ضرورت تقویت استقلال راهبردی اروپا و ایجاد سیاست دفاعی مشترک تاکید کرد.

    21 ساعت پیش ۲
    فوری
    فرهنگ و هنر

    توافق تهران و واشنگتن برای توقف حملات و ازسرگیری مذاکرات

    براساس گزارش‌های منتشرشده، تهران و واشنگتن به توافقی دست یافته‌اند تا حملات متقابل را متوقف کنند و مذاکرات دیپلماتیک را از سر بگیرند. این تحولات احتمال کاهش تنش‌ها بین دو کشور را افزایش داده است، هرچند که تاکنون واکنشی رسمی از سوی مقامات ایرانی منتشر نشده است.

    21 ساعت پیش ۲
    فوری
    فناوری

    بیانیه تند حوزه‌های علمیه درباره یادداشت تفاهم ایران و آمریکا؛ مطالبات رهبری بیمورد مانده است

    مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیانیه‌ای ضمن تأکید بر ناکافی بودن یادداشت تفاهم ایران و آمریکا، خواستار خروج فوری دولت ایران از مذاکرات در صورت عدم پایبندی آمریکا به تعهدات شد. این بیانیه به اختلاف نظر رهبری با متن تفاهم‌نامه اشاره داشته و حمایت از حضور مردمی در عرصه دیپلماسی و مقاومت را مورد تأکید قرار داد.

    21 ساعت پیش ۲
    ویژه مشترکین

    خبرنامه روزانه باخبرباش

    گزیده مهم‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها، هر صبح در صندوق ورودی شما.

    BAKHABARBASH
    باخبرباش
    خبرگزاری مدرن

    خبرگزاری معتبر و چندزبانه. باخبرباش خبر، تحلیل و گزارش را با نگاه حرفه‌ای و مستقل منتشر می‌کند.

    • bakhabarbash.ir
    • @bakhabarbash_
    • info@bakhabarbash.ir
    • اصفهان، ایران

    کاوش

    • درباره ما
    • تماس با ما
    • خدمات
    • تبلیغات
    • جستجو

    بخش‌ها

    • اقتصادی
    • سیاسی
    • اقتصاد
    • اخبار روز
    • سلامت
    • فرهنگ و هنر
    • بین‌الملل
    • اجتماعی
    • سیاسی
    • فناوری

    دریافت اپلیکیشن

    Download on the
    App Store
    Get it on
    Google Play
    تأیید‌شده و معتبر

    عضو انجمن خبرگزاری‌های مستقل، با رعایت اصول روزنامه‌نگاری حرفه‌ای.

    © 2026 باخبرباش · تمامی حقوق محفوظ است.
    حریم خصوصیشرایطکوکی‌ها