حالت شب
  • Tuesday, 04 March 2025
نظارت ۶۵ گروه دامپزشکی بر فرآورده‌های دامی در اصفهان

نظارت ۶۵ گروه دامپزشکی بر فرآورده‌های دامی در اصفهان

سید رضا موسوی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی از شنبه هفته جاری (یازدهم اسفند) در استان اصفهان آغاز شد و به‌مدت یک ماه تا یازدهم فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه نظارت‌ کارشناسان دامپزشکی با هدف صیانت از حقوق شهروندان در مورد تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فراورده‌های خام دامی در طول ماه رمضان و ایام نوروزی تشدید می‌شود، ادامه داد: این طرح با مشارکت ۸۱ کارشناس دامپزشکی و ۴۲ ناظر ذبح شرعی استان اصفهان در قالب ۶۵ گروه ثابت و سیار در ۲ نوبت صبح و بعداز ظهر اجرا می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: در این طرح کشتارگاه های دام و طیور، طباخی‌ها، رستوران‌ها، کارخانه‌های فرآوری و کلیه مراکز تولید، بسته‌بندی، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی تحت پوشش دامپزشکی در ۲۸ شهرستان استان به مدت یک ماه و به‌صورت شبانه‌روزی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

موسوی اضافه کرد: کارشناسان دامپزشکی استان اصفهان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی بدون اغماض و به‌صورت قاطع با هماهنگی مراجع قضایی با متخلفان برخورد قانونی و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌کنند.

وی از شهروندان خواست فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این بخش آن را به سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره تلفن ۱۵۱۲ گزارش دهند.

به گزارش ایرنا، استان اصفهان یکی از قطب‌های تولید محصولات دامی کشور و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته بندی و فرآورده‌های خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این بخش اقتصادی است.

دیدگاه / پاسخ