فرهنگ و هنرفوری

درآمد برخی امامزاده‌ها خارج از سیستم رسمی جمع‌آوری می‌شود

ایسنا/اصفهان رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردستان با بیان اینکه بخشی از درآمد امامزاده‌ها و بقاع متبرکه از مسیر رسمی خارج شده است، گفت: جمع‌آوری کمک‌های مردمی از طریق کارت‌های بانکی متفرقه، شفافیت مالی این اماکن مذهبی را با مشکل مواجه کرده است.

م
محمد رضا حسنی
۱۱ مرداد ۱۴۰۴، ۲۲:۵۴
1 دقیقه۲۷۵۰

ایسنا/اصفهان رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردستان با بیان اینکه بخشی از درآمد امامزاده‌ها و بقاع متبرکه از مسیر رسمی خارج شده است، گفت: جمع‌آوری کمک‌های مردمی از طریق کارت‌های بانکی متفرقه، شفافیت مالی این اماکن مذهبی را با مشکل مواجه کرده است.

علیرضا یحیی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با تأکید بر صیانت از نیت واقفان، خدمت‌رسانی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به جامعه را از مهم‌ترین مأموریت‌های این اداره دانست و اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها و شرایط دشوار اقتصادی، اقدامات مؤثری در حوزه عمران و آبادانی امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان انجام شده است.

وی با اشاره به هدف‌گذاری اداره اوقاف برای درآمدزایی پایدار، توسعه کشاورزی در اراضی مجاور بقاع متبرکه را یکی از اولویت‌های این اداره دانست و افزود: ۱۷ هکتار از اراضی مجاور امام‌زادگان ابراهیم و یعقوب در روستای موغار با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان زیر کشت کاکتوس رفته است.

رئیس اداره اوقاف اردستان بیان کرد: برای بهسازی زیرساخت‌های مختلف این امامزاده شامل گلدسته‌ها، سالن‌های چندمنظوره، آسفالت مسیرهای دسترسی و... بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان از محل کمک‌های مردمی و خیران هزینه شده است.

یحیی‌زاده افزود: توسعه کشاورزی در اراضی امامزاده اسحاق واقع در روستای خوش‌آباد نیز در دستور کار قرار داشته و حدود ۱۵ میلیارد تومان برای کشت صیفی‌جات در این منطقه سرمایه‌گذاری شده است.

وی ادامه داد: احداث سالن چندمنظوره فرهنگی – اجتماعی در امامزاده سید حیدر روستای کهنگ از دیگر پروژه‌هاست که با اعتبار هفت میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال اجرا است. یک خیر نیز مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان برای ساخت سقاخانه این امامزاده اختصاص داده که مراحل اداری آن در حال پیگیری است.

ئیس اداره اوقاف اردستان از ساخت ضریح جدید امامزاده موسی(ع) اردستان خبر داد و گفت: این ضریح با هزینه ۱۵ میلیارد ریال توسط هنرمندان اصفهانی در حال ساخت است و تا زمستان امسال نصب خواهد شد.

یحیی‌زاده با اشاره به چالش‌های پیش‌روی درآمدزایی امامزادگان و بقاع متبرکه، به جمع‌آوری کمک‌های مردمی از طریق کارت‌های بانکی متفرقه توسط برخی افراد اشاره کرد و افزود: این اقدام باعث خروج منابع مالی بقاع از سیستم اداری و اقتصادی شده و میزان دقیق درآمد آن مشخص نیست.

وی در پایان، ساماندهی اجور معوقه موقوفات را از دیگر رسالت‌های این اداره دانست و خاطرنشان کرد: برخی مستأجران، سال‌هاست اجاره خود را پرداخت نکرده‌اند و در مجموع حدود ۱۰ میلیارد تومان بدهی انباشته وجود دارد که در حال پیگیری برای وصول آن هستیم.

ایسنا/اصفهان رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردستان با بیان اینکه بخشی از درآمد امامزاده‌ها و بقاع متبرکه از مسیر رسمی خارج شده است، گفت: جمع‌آوری کمک‌های مردمی از طریق کارت‌های بانکی متفرقه، شفافیت مالی این اماکن مذهبی را با مشکل مواجه کرده است.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    فرهنگ و هنر

    محرم در اصفهان؛ تداوم سنتی ۱۴۰۰ ساله با حضور بیش از ۵۷۰۰ هیئت مذهبی

    اصفهان -با فرارسیدن محرم، استان اصفهان باردیگر صحنه برپایی گسترده آیین‌های عزاداری سیدالشهدا(ع) می‌شود؛آیین‌هایی که ریشه در سنتی ۱۴۰۰ساله دارد و امسال با ۵ هزار و ۷۰۰ هیئت مذهبی برپا می‌شود.

    7 روز پیش ۴۲
    فرهنگ و هنر

    برگزیدگان جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» معرفی شدند

    اصفهان (ایسنا) - دبیرخانه جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» با اعلام پایان فرآیند داوری آثار، اسامی برگزیدگان این رویداد ادبی را معرفی کرد؛ جشنواره‌ای که با محوریت روایت جنگ رمضان، مقاومت ملت ایران و جبهه مقاومت اسلامی و با مشارکت بیش از ۱۵۰ نویسنده از سراسر کشور برگزار شد.

    8 روز پیش ۶۲
    فرهنگ و هنر

    استاندار به بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی اصفهان پیوست

    اصفهان - ایرنا - بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی استان اصفهان با عنوان «خانواده سبز، ایران امن» همزمان با آخرین روز هفته محیط زیست سال ۱۴۰۵ آغاز به کار کرد و استاندار اصفهان با پیوستن به این حرکت ملی، در جلسه «میز انرژی‌های نوین» از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا به این پویش بپیوندند.

    9 روز پیش ۳۷
    فرهنگ و هنر

    اصفهان؛ سکوی پرتاب گردشگری ایران در دوران پساجنگ

    اصفهان (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اصفهان باید در دوران پساجنگ به کانون پذیرش میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان تبدیل شود و خیزش جدید گردشگری ایران از این شهر آغاز خواهد شد. وی با تأکید بر جایگاه تمدنی اصفهان، توسعه زیرساخت‌های گردشگری را لازمه تحقق این هدف دانست.

    9 روز پیش ۶۰

    مهم‌ترین اخبار