اقتصادیفوری

دو مشوق برای سرمایه‌گذاران پنل خورشید

زمین‌های شرق عرصه مناسبی برای نصب پَنل‌ خورشیدی است، در این سال‌ها رویکرد درستی برای تامین انرژی موردنیاز خود از این مواهب خدادادی نیندیشیده است.

م
محمد رضا حسنی
۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۰۰
1 دقیقه۶۷۴۰

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: ۲ مُشوق برای این کار وجود دارد اول اینکه سرمایه‌گذار می‌تواند برق تولیدی خود را بدون واسطه دولت به شرکت‌های رمزارز با قیمت بالا بفروشد که اکنون هر مگاوت آن برابر یک هزار و ۶۰۰ تومان تعیین و دومین مُشوق امکان صدور برق به قیمت هر مگاوات یک هزار و ۷۵۰ تومان(معادل هفت سنت) در نظر گرفته شده که حق ترانزیتی آن نیز ۱۰ تا ۱۵ درصد است.

سید حسن قاضی عسگر در گفتگو با خبرنگار باخبرباش اظهار داشت: بدنبال افزایش قیمت دلار، قیمت تصویب شده وزارت نیرو برای خرید برق از سرمایه‌گذاران انرژی خورشیدی و بادی توجیه اقتصادی نداشت و همین مساله مانع جذب سرمایه‌گذار در این سال‌ها شد.

وی با اشاره به اتفاق خُجسته تولید ۱۰ مگاوات برق از انرژی لایزال خورشید طی ۲ ماه اخیر در مقایسه با بی‌عملی سال‌های گذشته گفت: ۱۳ قطعه زمین را برای تولید برق با انرژی خورشیدی در منطقه شرق اصفهان تعیین کردیم که مُتعلق به اشخاص نیست و تحت مالکیت دولت قرار دارد.

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان اعتقاد دارد: تاکنون در استان ما به روش تولید برق از طریق باد نیز توجه چندانی نشده است و شاهد اهمال کاری برخی متولیان امر در این زمینه هستیم.

قاضی عسگر به پایه‌ریزی تونل بادی در شهرستان فریدن(واقع در ۱۲۵ کیلومتری غرب اصفهان) اشاره کرد و افزود: با شرکت‌های اروپایی برای وارد کردن و جایگزین کردن توربین‌های بادی ۶ هزار مگاواتی بجای یک هزار مگاواتی، وارد مذاکره شده‌ایم.

وی افزود: نیروگاه‌های گازی گلخانه‌ای با توجه به تغییر اقلیم پاسخگوی نیاز ما نیست و تنها با رفتن به سمت ایجاد نیروگاه‌های اتمی می‌توان به نیاز جمعیت  ۸۵ میلیون نفری کشور پاسخ داد.

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: زمین‌های شرق عرصه مناسبی برای نصب پَنل‌ خورشیدی است، در این سال‌ها رویکرد درستی برای تامین انرژی موردنیاز خود از این مواهب خدادادی نیندیشیده است.

 

زمین‌های شرق عرصه مناسبی برای نصب پَنل‌ خورشیدی است، در این سال‌ها رویکرد درستی برای تامین انرژی موردنیاز خود از این مواهب خدادادی نیندیشیده است.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اقتصادی

    رقابت ناعادلانه؛ پیامد اجرای نامتوازن قوانین

    موضوع مالیات بر ارزش افزوده عسل، نابرابری در اجرای قوانین مالیاتی میان فعالان اقتصادی و مشکلات تأمین ماشین‌آلات صنعتی و دریافت تسهیلات بانکی، از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان بود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در گلپایگان کلید خورد

    گلپایگان -معاون عمرانی فرمانداری گلپایگان گفت:بازارچه «از مزرعه تا سفره» با هدف عرضه مستقیم محصولات، کاهش واسطه‌گری، تنظیم بازار و دسترسی شهروندان به محصولات با قیمت مناسب راه‌اندازی می‌شود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در اصفهان پرداخت شد

    اصفهان - ایرنا - معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان گفت: ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه از محل اعتبارات اجزای ۷-۱ و ۷-۲ بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در استان پرداخت شده است.

    10 روز پیش ۵۱
    فوری
    اقتصادی

    تجربه اصفهان در مدیریت داده‌محور بازار کالاهای اساسی

    تورم، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش وضعیت اقتصاد کلان، بیش از هر متغیر دیگری معیشت خانوارها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده نه‌تنها بازتاب‌دهنده سیاست‌های پولی و مالی است، بلکه اثر مستقیم شوک‌های سیاستی، به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، را نیز نشان می‌دهد

    120 روز پیش ۷۶

    مهم‌ترین اخبار