اخبار روز

محور اصفهان تهران پر تصادف‌ترین محور استان در ایام نوروز

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت محور اصفهان تهران با 3 جان باخته و 32 مجروح پرتصادف‌ترین محور استان در ایام نوروز بود

م
محمد رضا حسنی
۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۳۷
1 دقیقه۵۱۲۰

به گزارش باخبرباش اصغر زارع، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: از ابتدای طرح نوروزی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا روز نهم فروردین ماه ۳۱ نفر در راه‌های برون‌شهری استان جان خود را بر اثر حوادث رانندگی از دست داده و ۳۶۴ نفر نیز مجروح شدند.

وی افزود: در همین مدت ۱۶۴ فقره تصادف خسارتی نیز در جاده‌های استان اصفهان رخ داده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۶۵ درصدی همراه بوده است.

زارع با بیان اینکه محور اصفهان _ تهران با ۳ نفر جان باخته و ۳۲ نفر مجروح، پرتصادف‌ترین محور استان بود، گفت: پس از آن محور آزادراه امیرکبیر با ۳ نفر جان باخته و ۱۷ نفر مجروح، محور نائین _ یزد با ۳ نفر جان باخته و ۱۴ نفر مجروح و محور نطنز _بادرود با ۳ نفر جان باخته و ۱۳ نفر مجروح پرتصادف‌ترین محورهای استان بودند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان بیان کرد: بیشترین علت تصادفات عدم توجه به جلو با ۶۵ درصد و پس از آن عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده است.

وی با بیان اینکه ۷۷ درصد از تصادفات مربوط به خودروهای سواری است، عنوان کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل‌های صورت گرفته خودروهای پژو و پراید بیشترین خودروهایی بودند که در محورهای استان دچار تصادف شدند.

زارع با بیان اینکه از تعداد جان‌باختگان حوادث رانندگی در راه‌های برون‌شهری استان ۷ نفر راننده و ۲۴ نفر سرنشین بودند، گفت: در بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان مشخص شد نبستن کمربند ایمنی عامل مهمی در جان‌باختن سرنشینان خودروها بوده که لازم است رانندگان و سرنشینان خودرو به این موضوع توجه کرده و حتماً از کمربند ایمنی استفاده کنند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه کمربند ایمنی بهترین وسیله برای حفظ جان راننده و سرنشینان است، خاطرنشان کرد: سرنشینان خودروها به اهمیت این وسیله پی نبرده‌اند و بیشترین آسیب را هم از همین ناآگاهی می‌بینند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت محور اصفهان تهران با 3 جان باخته و 32 مجروح پرتصادف‌ترین محور استان در ایام نوروز بود

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار

    محور اصفهان تهران پر تصادف‌ترین محور استان در ایام نوروز