اقتصادیفوری

قطع آب مشترکینی که اقدام به نصب مستقیم پمپ روی کنتور کردند

برای مشترکيني که اقدام به نصب مستقیم پمپ بر روي کنتور و يا شبکه توزيع آب کنند پس از صدور اخطار کتبی در صورت اصلاح نکردن شرایط، نسبت به قطع موقت انشعاب تا زمان برچیدن پمپ اقدام خواهد شد و در صورت تکرار این تخلف پیگیری های قانونی به عمل خواهد آمد.

م
محمد رضا حسنی
۱۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۳
1 دقیقه۱٬۲۷۷۰

 

به گزارش خبرنگار باخبرباش، براساس بند ۲-۳۴-۴ آیين نامه عملياتي و شرايط عمومي تعرفه هاي آب و فاضلاب کشور، نصب مستقیم پمپ بر روی کنتور و یا شبکه توزیع آب شهری تخلف است.

معاون خدمات مشترکین و درآمد آبفای استان اصفهان با تاکید بر این موضوع گفت: برای مشترکيني که اقدام به نصب مستقیم پمپ بر روي کنتور و يا شبکه توزيع آب کنند پس از صدور اخطار کتبی در صورت اصلاح نکردن شرایط، نسبت به قطع موقت انشعاب تا زمان برچیدن پمپ اقدام خواهد شد و در صورت تکرار این تخلف پیگیری های قانونی به عمل خواهد آمد.

سید محسن صالح افزود: استفاده از تأسیسات داخلی ایجاد فشار برای مشترکین، صرفاً در صورت اتصال پمپ به مخزن ذخیره مجاز است، به این صورت که آب شبکه توزیع پس از عبور از کنتور به صورت آزاد وارد مخزن مناسبی شده و از آنجا توسط پمپ، به تأسیسات داخلی مجموعه پمپاژ شود.

معاون خدمات مشترکین و درآمد آبفای استان اصفهان به مشکلاتی که نصب مستقیم پمپ بر روی کنتور آب ایجاد می کند اشاره کرد و اظهار داشت: در صورت اتصال مستقیم پمپ به شبکه توزیع، ضمن ایراد خسارات احتمالی به تأسیسات آبرسانی، عملکرد کنتور نیز به شدت تحت تأثیر قرارگرفته و می تواند موجب  نشان دادن مصرف غیر واقعی و تحمیل آب بهای بیشتر از مقدار واقعی مصرف به مشترک متخلف شود.

صالح در پاسخ به گلایه کمبود فشار آب ساکنان طبقات بالا در مجتمع های مسکونی تصریح کرد:  بر اساس آئین نامه عملیاتی، تامین فشار در طبقات بالا بر عهده مشترک است و ساکنان مجتمع ها بايد با تعبيه درست پمپ و مخزن، این مشکل را حل کنند و در این رابطه رعایت حقوق شهروندی و عدم تجاوز به حقوق دیگران بسیار حائز اهمیت است.

وی از مشترکین خواست ضمن رعایت الگوی مصرف در فصل گرما، هرگونه شکستگی خطوط لوله، هدر رفت آب، وجود انشعابات غیرمجاز و نصب مستقیم پمپ بدون مخزن ذخیره بر روی شبکه آب را به سامانه ارتباط با مشتریان   122 که به صورت 24ساعته آماده پاسخ گویی می باشد اطلاع دهند.

برای مشترکيني که اقدام به نصب مستقیم پمپ بر روي کنتور و يا شبکه توزيع آب کنند پس از صدور اخطار کتبی در صورت اصلاح نکردن شرایط، نسبت به قطع موقت انشعاب تا زمان برچیدن پمپ اقدام خواهد شد و در صورت تکرار این تخلف پیگیری های قانونی به عمل خواهد آمد.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اقتصادی

    رقابت ناعادلانه؛ پیامد اجرای نامتوازن قوانین

    موضوع مالیات بر ارزش افزوده عسل، نابرابری در اجرای قوانین مالیاتی میان فعالان اقتصادی و مشکلات تأمین ماشین‌آلات صنعتی و دریافت تسهیلات بانکی، از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان بود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در گلپایگان کلید خورد

    گلپایگان -معاون عمرانی فرمانداری گلپایگان گفت:بازارچه «از مزرعه تا سفره» با هدف عرضه مستقیم محصولات، کاهش واسطه‌گری، تنظیم بازار و دسترسی شهروندان به محصولات با قیمت مناسب راه‌اندازی می‌شود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در اصفهان پرداخت شد

    اصفهان - ایرنا - معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان گفت: ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه از محل اعتبارات اجزای ۷-۱ و ۷-۲ بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در استان پرداخت شده است.

    10 روز پیش ۵۱
    فوری
    اقتصادی

    تجربه اصفهان در مدیریت داده‌محور بازار کالاهای اساسی

    تورم، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش وضعیت اقتصاد کلان، بیش از هر متغیر دیگری معیشت خانوارها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده نه‌تنها بازتاب‌دهنده سیاست‌های پولی و مالی است، بلکه اثر مستقیم شوک‌های سیاستی، به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، را نیز نشان می‌دهد

    120 روز پیش ۷۶

    مهم‌ترین اخبار

    قطع آب مشترکینی که اقدام به نصب مستقیم پمپ روی کنتور کردند