اخبار روز

رانندگان تاكسي هاي اينترنتي طعمه کلاهبردار 50 ميلياردي

گروه استان ها_اصفهان_ جانشين فرمانده انتظامي استان گفت: متهمي که با شيوه و شگردي خاص رانندگان تاکسي اينترنتي و شهروندان را فريب داده و از آن ها کلاهبرداري کرده بود، دستگير شد.

م
محمد رضا حسنی
۳۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۱۰
1 دقیقه۷۸۰

گروه استان ها_اصفهان_ جانشين فرمانده انتظامي استان گفت: متهمي که با شيوه و شگردي خاص رانندگان تاکسي اينترنتي و شهروندان را فريب داده و از آن ها کلاهبرداري کرده بود، دستگير شد.

سردار " حسين بساطي" در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري پليس بيان داشت : به دنبال مراجعه و اعلام شكايت تعدادي از رانندگان تاكسي هاي اينترنتي به پليس آگاهي شهرستان کاشان و طرح ادعاي اينكه از سوي فردي ناشناس مورد كلاهبرداري قرار گرفته اند، موضوع به صورت ويژه در دستور كار ماموران پليس فتا و آگاهي اين شهرستان قرار گرفت.

وي افزود: مأموران انتظامي در بررسي هاي اوليه و تحقيق از شكات مطلع شدند كه متهم با استفاده از خطوط تلفن سرقتي ، در يکي از سايت هاي واسطه گر اقدام به درج آگهي جعلي فروش کالا با قيمت بسيار پايين تر از معمول مي كرده و  سپس براي دريافت وجوه کالا ها شماره کارت بانكي رانندگان اسنپ را که از آن ها اخذ کرده بود به خريداران ارائه مي کرد.

جانشين فرمانده انتظامي استان تصريح كرد : متهم پس از اطمينان از وصول مبلغ فروش اجناس به حساب رانندگان تاكسي اينترنتي ، از آنان درخواست مي کرد اقلامي را از فروشگاه هاي سراسر شهرستان براي وي خريداري و تحويل دهند ولي رانندگان پس از مدتي متوجه شدند حساب هاي بانکي آن ها به علت واريز وجوه کلاهبرداري شده مسدود شده است.

اين مقام انتظامي با اشاره به شناسايي و دستگيري متهم با اقدامات فني و هوشمندانه کارآگاهان پليس گفت: تا کنون 70 متهم در اين رابطه شناسايي و ارزش کلاهبرداري هاي صورت گرفته توسط متهم در حال حاضر 50 ميليارد ريال برآورد شده که تحقيقات در اين خصوص کماکان ادامه دارد.

سردار بساطي در پايان با بيان اين که احتمال فعاليت مجرمانه متهم در ساير نقاط استان و ديگر مناطق کشور متصور است ، از شهروندان و رانندگاني که به اين شيوه از آن ها کلاهبرداري شده درخواست کرد براي طرح شکايت و پيگيري موضوع به پليس آگاهي فرماندهي انتظامي شهرستان کاشان به آدرس: کاشان، خيابان رسالت مراجعه کنند

گروه استان ها_اصفهان_ جانشين فرمانده انتظامي استان گفت: متهمي که با شيوه و شگردي خاص رانندگان تاکسي اينترنتي و شهروندان را فريب داده و از آن ها کلاهبرداري کرده بود، دستگير شد.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار