فرهنگ و هنرفوری

روایت محرم در گذر چهارباغ؛ پیوندی از عشق، هنر و فرهنگ مذهبی

ایسنا/اصفهان نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس تالار و رستوران‌داران استان اصفهان گفت: نمایشگاه گردشگری معنوی در گذر چهارباغ، تلاشی در راستای تلفیق آیین‌های مذهبی با روایت‌های فرهنگی و هنری استان اصفهان بود.

م
محمد رضا حسنی
۳۰ تیر ۱۴۰۴، ۴:۳۲
1 دقیقه۲۱۰۰

ایسنا/اصفهان نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس تالار و رستوران‌داران استان اصفهان گفت: نمایشگاه گردشگری معنوی در گذر چهارباغ، تلاشی در راستای تلفیق آیین‌های مذهبی با روایت‌های فرهنگی و هنری استان اصفهان بود.

نمایشگاه گردشگری معنوی؛ تبیین عشق و روایت‌های محرم در گذر چهارباغ با ابتکار استانداری اصفهان و دبیری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حضور گسترده نهادهای دولتی، خصوصی و صنفی برگزار شد. این رویداد که در یکی از مهم‌ترین محورهای فرهنگی شهر اصفهان یعنی گذر چهارباغ به مدت چهار روز جریان داشت، کوشید تا مفاهیم معنوی محرم را در قالب هنر، آیین و سبک زندگی به مخاطبان معرفی کند.

عباس سلطانی، نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس تالار و رستوران‌داران استان اصفهان در حاشیه آخرین روز برگزاری این نمایشگاه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این فراخوان با محوریت استاندار و با همراهی اداره‌کل میراث فرهنگی و اتاق اصناف از حدود دو ماه پیش کلید خورد. 

وی افزود: فراخوان به‌صورت کلی برای تمامی دستگاه‌های دولتی و خصوصی استان اصفهان اعلام شد تا در این نمایشگاه با محوریت گردشگری معنوی مشارکت کنند. هدف اصلی این نمایشگاه القای مفاهیم عشق، محرم و هنر در گذر چهارباغ، به‌عنوان یکی از گذرهای فرهنگی شاخص اصفهان بوده است‌.

نایب رئیس اتاق اصناف استان اصفهان ادامه داد: این نمایشگاه به مدت چهار روز در چهار نقطه از گذر چهارباغ برپا و با استقبال چشمگیری از سوی شهروندان و مسئولان روبه‌رو شد که بیشترین تعداد غرفه‌ها از سوی اتاق اصناف به‌ویژه اتحادیه‌های صنایع‌دستی، رستوران‌ و تالارهای پذیرایی، چایخانه‌داران، گز و شیرینی‌سازان بوده است.

سلطانی با اشاره به اینکه بخش‌های مختلفی در این نمایشگاه فعال بودند، افزود: از نهادهای دولتی مانند دانشگاه آزاد و قوه قضاییه برای حقوق عامه مردم که با میز خدمت به سوالات مردم پاسخ می‌دادند تا بخش‌های فرهنگی که روایت‌های مذهبی و آیینی را در قالب سفره‌های نذری و نمادین ارائه می‌کردند در این نمایشگاه حضور داشتند.

 وی به تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان صنفی و فرهنگی برای آماده‌سازی غرفه‌ها اشاره کرد و ضمن قدردانی از حمایت استاندار و مدیران فرهنگی استان گفت: در طول این مسیر حدود ۱۵۰ متر غرفه‌سازی و فضاسازی فرهنگی انجام شده است. از استاندار فرهیخته، مردمی و فرهنگی استان صمیمانه تشکر می‌کنیم، با وجود اینکه مدت زیادی نیست که به‌عنوان سکاندار استان منصوب شده‌اند، اما در این مدت کوتاه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی متعددی را در اصفهان اجرا کرده‌اند که جای قدردانی دارد، همچنین از اداره‌کل میراث فرهنگی نیز بابت قبول دبیری این نمایشگاه سپاسگزار هستیم.

نایب رئیس اتاق اصناف استان اصفهان اظهار کرد: در روز افتتاحیه این نمایشگاه، نمایندگان مجلس، استاندار و برخی چهره‌های فرهنگی نیز حضور داشتند، همچنین برنامه‌های مذهبی متعددی نیز برای هر روز نمایشگاه در نظر گرفته شد و هیات‌ها با رویکرد فرهنگی و معنوی در آن حضور داشتند.

سلطانی ادامه داد: نمایشگاه گردشگری معنوی در گذر چهارباغ، تلاشی بود در راستای تلفیق آیین‌های مذهبی با روایت‌های فرهنگی و هنری که توانست جلوه‌ای تازه از محرم را در فضای عمومی شهر اصفهان به تصویر بکشد.

ایسنا/اصفهان نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس تالار و رستوران‌داران استان اصفهان گفت: نمایشگاه گردشگری معنوی در گذر چهارباغ، تلاشی در راستای تلفیق آیین‌های مذهبی با روایت‌های فرهنگی و هنری استان اصفهان بود.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    فرهنگ و هنر

    محرم در اصفهان؛ تداوم سنتی ۱۴۰۰ ساله با حضور بیش از ۵۷۰۰ هیئت مذهبی

    اصفهان -با فرارسیدن محرم، استان اصفهان باردیگر صحنه برپایی گسترده آیین‌های عزاداری سیدالشهدا(ع) می‌شود؛آیین‌هایی که ریشه در سنتی ۱۴۰۰ساله دارد و امسال با ۵ هزار و ۷۰۰ هیئت مذهبی برپا می‌شود.

    7 روز پیش ۴۲
    فرهنگ و هنر

    برگزیدگان جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» معرفی شدند

    اصفهان (ایسنا) - دبیرخانه جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» با اعلام پایان فرآیند داوری آثار، اسامی برگزیدگان این رویداد ادبی را معرفی کرد؛ جشنواره‌ای که با محوریت روایت جنگ رمضان، مقاومت ملت ایران و جبهه مقاومت اسلامی و با مشارکت بیش از ۱۵۰ نویسنده از سراسر کشور برگزار شد.

    8 روز پیش ۶۲
    فرهنگ و هنر

    استاندار به بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی اصفهان پیوست

    اصفهان - ایرنا - بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی استان اصفهان با عنوان «خانواده سبز، ایران امن» همزمان با آخرین روز هفته محیط زیست سال ۱۴۰۵ آغاز به کار کرد و استاندار اصفهان با پیوستن به این حرکت ملی، در جلسه «میز انرژی‌های نوین» از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا به این پویش بپیوندند.

    9 روز پیش ۳۷
    فرهنگ و هنر

    اصفهان؛ سکوی پرتاب گردشگری ایران در دوران پساجنگ

    اصفهان (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اصفهان باید در دوران پساجنگ به کانون پذیرش میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان تبدیل شود و خیزش جدید گردشگری ایران از این شهر آغاز خواهد شد. وی با تأکید بر جایگاه تمدنی اصفهان، توسعه زیرساخت‌های گردشگری را لازمه تحقق این هدف دانست.

    9 روز پیش ۶۰

    مهم‌ترین اخبار