اقتصادیفوری

شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی در استان اصفهان همچنان افزایشی است

ایسنا/اصفهان معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: شاخص قیمت کالاها وخدمات مصرفی خانوار در استان اصفهان نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ برای ماه مرداد به ۳۷۰.۵ دهم درصد رسید.

م
محمد رضا حسنی
۱۲ شهریور ۱۴۰۴، ۱۰:۱۲
1 دقیقه۲۱۲۰

ایسنا/اصفهان معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: شاخص قیمت کالاها وخدمات مصرفی خانوار در استان اصفهان نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ برای ماه مرداد به ۳۷۰.۵ دهم درصد رسید.

سیدعلی قرشی نوش‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نرخ تورم در استان اصفهان برای ماه مرداد ۳۶.۳ درصد رسید که نسبت به ماه قبل ۲.۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز برابر با ۴۲.۴ درصد بود یعنی هر خانوار به‌طور میانگین، ۴۲.۴ درصد بیشتر از مرداد سال قبل برای خرید یک مجموعه کالا و خدمات یکسان، هزینه پرداخت کرده‌اند.

وی افزود: بیشترین افزایش‌ قیمت در مردادماه گذشته در استان اصفهان با شاخص ۵۱۰.۳ دهم درصد مربوط به هتل و رستوران بوده است و خوراکی و آشامیدنی با شاخص ۴۴۶.۳ دهم درصد، بهداشت و درمان با شاخص ۳۷۸ درصد، پوشاک و کفش با شاخص ۳۷۴.۷ دهم درصد و تفریح و سرگرمی با شاخص ۳۳۷.۹ دهم درصد و آموزش با شاخص ۳۰۳.۶ دهم درصد بعد از آن قرار دارند.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان ادامه داد: شاخص خوراکی‌ها در ماه مرداد به رقم ۴۴۸.۷ دهم درصد رسید که نرخ تورم نسبت به ماه قبل ۳.۹ درصد، تورم نقطه به نقطه ۵۰.۸ و نرخ تورم ۳۶.۵ درصد بود که نان و غلات با ۷.۸ میوه و خشکبار با ۳.۹، گوشت با ۳ و سبزیجات با ۲ درصد افزایش همراه بوده است.

قرشی نوش‌آبادی گفت: نرخ تورم مرداد نسبت به ماه قبل در بخش آموزش ۲.۷ در بخش حمل و نقل عمومی و۲.۴ در بخش تفریح و فرهنگ و در بخش ارتباطات، ۱.۴ افزایش داشته است.

وی افزود: نرخ تورم سالانه که بیانگر درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن است در مرداد ۱۴۰۴ برای استان اصفهان به عدد ۳۷.۹ درصد بود در حالی که میانگین خانوارهای کشور به ۳۶.۳ درصد رسید که نسبت به ماه قبل، یک واحد درصد افزایش یافته است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: نرخ تورم استان اصفهان در ابتدای سال جاری، در بالای نمودار کشور قرار داشت، اما با تشکیل کمیته رصد تورم و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های مربوط، در تیرماه به رتبه ششم و در مرداد نیز به رتبه نهم کاهش یافت.

 

ایسنا/اصفهان معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: شاخص قیمت کالاها وخدمات مصرفی خانوار در استان اصفهان نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ برای ماه مرداد به ۳۷۰.۵ دهم درصد رسید.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اقتصادی

    رقابت ناعادلانه؛ پیامد اجرای نامتوازن قوانین

    موضوع مالیات بر ارزش افزوده عسل، نابرابری در اجرای قوانین مالیاتی میان فعالان اقتصادی و مشکلات تأمین ماشین‌آلات صنعتی و دریافت تسهیلات بانکی، از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان بود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در گلپایگان کلید خورد

    گلپایگان -معاون عمرانی فرمانداری گلپایگان گفت:بازارچه «از مزرعه تا سفره» با هدف عرضه مستقیم محصولات، کاهش واسطه‌گری، تنظیم بازار و دسترسی شهروندان به محصولات با قیمت مناسب راه‌اندازی می‌شود.

    7 روز پیش ۴۷
    اقتصادی

    ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در اصفهان پرداخت شد

    اصفهان - ایرنا - معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی اصفهان گفت: ۳۶ هزار و ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه از محل اعتبارات اجزای ۷-۱ و ۷-۲ بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در استان پرداخت شده است.

    10 روز پیش ۵۱
    فوری
    اقتصادی

    تجربه اصفهان در مدیریت داده‌محور بازار کالاهای اساسی

    تورم، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش وضعیت اقتصاد کلان، بیش از هر متغیر دیگری معیشت خانوارها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده نه‌تنها بازتاب‌دهنده سیاست‌های پولی و مالی است، بلکه اثر مستقیم شوک‌های سیاستی، به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، را نیز نشان می‌دهد

    120 روز پیش ۷۶

    مهم‌ترین اخبار