اخبار روز

شناسایی ۵ مبتلا به سرخک در استان اصفهان

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان از شناسایی ۵ مبتلا به سرخک در بین مهاجران خارجی که به‌تازگی از افغانستان آمده‌اند خبر داد و گفت واکسیناسیون اتباع خارجی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله برای پیشگیری از شیوع سرخک در حال انجام است

م
محمد رضا حسنی
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷
1 دقیقه۴۹۴۰

 به گزارش باخبرباش به نقل از ایسنا مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان از شناسایی ۵ مبتلا به سرخک در بین مهاجران خارجی که به‌تازگی از افغانستان آمده‌اند خبر داد و گفت: واکسیناسیون اتباع خارجی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله برای پیشگیری از شیوع سرخک در حال انجام است.

رضا فدایی  اظهار کرد: بیماری سرخک تاکنون در بین مردم استان اصفهان مشاهده نشده، اما ۵ نفر مبتلا به سرخک در استان شناسایی شدند که همه اتباع خارجی بودند و به‌تازگی از افغانستان به اصفهان آمده بودند.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون واکسیناسیون برای اتباع ۹ ماهه تا ۳۰ ساله در استان در حال انجام است، گفت: تیم‌های سیار واکسیناسیون به مناطق مختلف استان می‌روند و واکسن سرخک را به اتباع خارجی تزریق می‌کنند. اولویت تزریق واکسن نیز با کسانی است که به‌تازگی به ایران آمده‌اند.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه مردم ایران به خاطر تزریق واکسن در کودکی ایمنی دارند، افزود: اگر خانواده‌ای به فرزندش واکسن نزده توصیه می‌کنیم هرچه زودتر واکسیناسیون فرزندش را انجام دهد. واکسن سرخک در ۱۲ ماهگی و ۱۸ ماهگی تزریق می‌شود، اما اگر برخی از خانواده‌ها از قلم افتاده‌اند همین الان لازم است واکسن را تزریق کنند. اگر کسی واکسن سرخک را قبلاً زده‌اند نیازی به واکسن مجدد ندارد.

فدایی در مورد تب دنگی نیز گفت: تب دنگی یک بیماری ویروسی است که توسط گزش پشه‌ای خاص منتقل می‌شود. این پشه تاکنون فقط در نقاط جنوبی ایران مشاهده شده که آن هم آلوده به ویروس نبوده است.

وی با اشاره به شیوع تب دنگی در کشورهای شرق آسیا، گفت: بر مسافران و کالاهای وارده از شرق آسیا نظارت می‌کنیم و خوشبختانه تاکنون موردی از ابتلا از این بیماری در استان نداشته‌ایم.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان از شناسایی ۵ مبتلا به سرخک در بین مهاجران خارجی که به‌تازگی از افغانستان آمده‌اند خبر داد و گفت واکسیناسیون اتباع خارجی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله برای پیشگیری از شیوع سرخک در حال انجام است

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    اخبار روز

    ۳۹ دستگاه ماینر قاچاق در عملیات ضربتی پلیس مبارکه کشف شد

    اصفهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از شناسایی و توقیف ۳۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    محموله یک‌تنی ذغال قاچاق در نائین توقیف شد

    اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بیش از یک تن ذغال قاچاق از نوع «طاق» با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

    7 روز پیش ۴۶
    اخبار روز

    ظرفیت انرژی خورشیدی اصفهان تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد

    اصفهان- مشاور عالی استاندار اصفهان از افزایش پنج‌برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان خبر داد و گفت: با اجرای برنامه پنج‌ساله، اصفهان به قطب تولید انرژی‌های نوین در کشور و غرب آسیا تبدیل می‌شود.

    8 روز پیش ۷۳
    اخبار روز

    کشف بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه اول سال در اردستان

    اردستان- فرمانده انتظامی اردستان از کشف بیش از ۲۵ کیلو و ۱۱۳ گرم انواع مواد مخدر در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

    8 روز پیش ۶۳

    مهم‌ترین اخبار

    شناسایی ۵ مبتلا به سرخک در استان اصفهان