فرهنگ و هنر

کانون اصفهان به دنبال رشد کودکان در همه ابعاد زیستی است

اصفهان – ایرنا – مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان گفت: یکی از اهداف و اولویت‌های این نهاد در سال جاری توجه ویژه به رشد همه ابعاد و نیازهای زیستی کودکان از جمله جسمی، شناختی، اخلاقی و اجتماعی است.

م
محمد رضا حسنی
۲۶ شهریور ۱۴۰۴، ۱۳:۳۲
1 دقیقه۲۱۷۰

اصفهان – ایرنا – مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان گفت: یکی از اهداف و اولویت‌های این نهاد در سال جاری توجه ویژه به رشد همه ابعاد و نیازهای زیستی کودکان از جمله جسمی، شناختی، اخلاقی و اجتماعی است.

میثم بکتاشیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این راستا رعایت حقوق کودکان و نوجوانان و همچنین توجه به حوزه عاطفی و شخصیتی آن‌ها نیز در برنامه‌های کانون مدنظر قرار دارد.

وی با اشاره به در پیش بودن هفته ملی کودک گفت: کودکان و نوجوانان سرمایه‌های ارزشمند و آینده ساز هر کشوری هستند و رشد و پرورش درست آن‌ها موجب بالندگی و توسعه جامعه می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان افزود: هفته‌ ملی کودک فرصت مناسبی برای شکوفایی استعدادها و توانایی‌های آنان است تا موجب رشد و تعالی در مسیر زندگی‌شان شود.

وی تاکید کرد: هریک از شهرهای استان یک موزه شهر بزرگ با آثار و ابنیه تاریخی، فرهنگی و گردشگری است و امسال قصد داریم به جهت هویت بخشی و آشنایی کودکان و نوجوانان با صنایع دستی و گردشگری، بخش‌های مهمی از برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون را در هفته‌ ملی کودک به این موضوع اختصاص دهیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان افزود: امسال در هفته ملی کودک، اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی با رویکرد نو و خلاقانه برای تحقق راهبردهایی نظیر «مرکز محوری، مخاطب محوری، نوجوان محوری و رشد و توانمندسازی»، هدف اصلی ما است.

بکتاشیان خاطرنشان کرد: شادی، نشاط و بازی ابزارهای پویایی است و بنا داریم ویژه‌برنامه‌های میدانی و محله محور را با محور صنایع دستی و گردشگری در سراسر مراکز کانون استان به منظور هویت بخشی به نسل امروزی اجرا کنیم.

وی، اجرای برنامه‌های «پیک امید» در مناطق کم برخوردار شهری، روستایی و عشایری با توجه به عدالت فرهنگی، همایش پیاده‌روی کودکان و نوجوانان در سراسر استان، اکران فیلم‌های سینمایی جذاب در مراکز و به ویژه مناطق محروم، خدمات فرهنگی، هنری به کودکان و نوجوانان، اجرای مهرواره‌ها، جشنواره‌ها و برگزاری نمایشگاه‌های آثار فاخر مربیان و اعضای مراکز استان را از جمله برنامه‌های هفته ملی کودک در اصفهان برشمرد.

بکتاشیان، اجرای نمایش‌های متنوع، برنامه‌های فرهنگی و هنری محله محور و میدانی در مناطق مهم شهری و راه‌اندازی پویش‌های متنوع فرهنگی و هنری در فضای مجازی را از دیگر برنامه‌های هفته‌ ملی کودک عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: این هفته فرصت مناسبی برای توجه بیشتر به نیازها و حقوق کودکان و نیز آگاهی بخشی جامعه با موضوع کودک و خانواده با برگزاری نشست‌های تخصصی است، تا بتوان در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی داشت.

وی با یادآوری اینکه در این هفته برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، آموزشی و ورزشی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با مشارکت همه وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی و سازمان های مردم‌نهاد و فعالان حوزه کودک برگزار می‌شود گفت: در این هفته ناب، فضایی شاد و آموزنده برای رشد فکری، عاطفی و اجتماعی کودکان فراهم خواهد شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان افزود: هفته ملی کودک، نه تنها به معنای جشن و شادی برای خردسالان، بلکه پیامی روشن برای همه بزرگسالان دارد مبنی بر اینکه مسوولیت ما در برابر تربیت، آموزش و حمایت از کودکان، مسوولیتی جمعی و پایدار است.

به گزارش ایرنا، هفته ملی کودک از ۱۵ تا ۲۱ مهر برگزار می‌شود.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان دارای ۵۶ مرکز فرهنگی، هنری، ادبی و علمی ثابت و سه مرکز سیار و ۲ مرکز پستی است.

اصفهان – ایرنا – مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان گفت: یکی از اهداف و اولویت‌های این نهاد در سال جاری توجه ویژه به رشد همه ابعاد و نیازهای زیستی کودکان از جمله جسمی، شناختی، اخلاقی و اجتماعی است.

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    فرهنگ و هنر

    محرم در اصفهان؛ تداوم سنتی ۱۴۰۰ ساله با حضور بیش از ۵۷۰۰ هیئت مذهبی

    اصفهان -با فرارسیدن محرم، استان اصفهان باردیگر صحنه برپایی گسترده آیین‌های عزاداری سیدالشهدا(ع) می‌شود؛آیین‌هایی که ریشه در سنتی ۱۴۰۰ساله دارد و امسال با ۵ هزار و ۷۰۰ هیئت مذهبی برپا می‌شود.

    7 روز پیش ۴۲
    فرهنگ و هنر

    برگزیدگان جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» معرفی شدند

    اصفهان (ایسنا) - دبیرخانه جشنواره داستان کوتاه «در مسیر قله» با اعلام پایان فرآیند داوری آثار، اسامی برگزیدگان این رویداد ادبی را معرفی کرد؛ جشنواره‌ای که با محوریت روایت جنگ رمضان، مقاومت ملت ایران و جبهه مقاومت اسلامی و با مشارکت بیش از ۱۵۰ نویسنده از سراسر کشور برگزار شد.

    8 روز پیش ۶۲
    فرهنگ و هنر

    استاندار به بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی اصفهان پیوست

    اصفهان - ایرنا - بزرگ‌ترین پویش محیط زیستی استان اصفهان با عنوان «خانواده سبز، ایران امن» همزمان با آخرین روز هفته محیط زیست سال ۱۴۰۵ آغاز به کار کرد و استاندار اصفهان با پیوستن به این حرکت ملی، در جلسه «میز انرژی‌های نوین» از تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا به این پویش بپیوندند.

    8 روز پیش ۳۷
    فرهنگ و هنر

    اصفهان؛ سکوی پرتاب گردشگری ایران در دوران پساجنگ

    اصفهان (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اصفهان باید در دوران پساجنگ به کانون پذیرش میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان تبدیل شود و خیزش جدید گردشگری ایران از این شهر آغاز خواهد شد. وی با تأکید بر جایگاه تمدنی اصفهان، توسعه زیرساخت‌های گردشگری را لازمه تحقق این هدف دانست.

    9 روز پیش ۶۰

    مهم‌ترین اخبار

    کانون اصفهان به دنبال رشد کودکان در همه ابعاد زیستی است