تکنولوژیفوری

۲۱ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌ خورشیدی در اصفهان اختصاص یافت

در ۹ شهرک و ناحیه صنعتی استان

م
محمد رضا حسنی
۸ دی ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰
1 دقیقه۴۰۷۰
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان گفت: بیش از ۲۱ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌ خورشیدی در ۹ شهرک و ناحیه صنعتی این استان اختصاص یافت.

رسول سواری در گفت و گو باایرنا با اشاره به اهمیت تولید برق از طریق انرژی های پاک و تجدید پذیر، افزود: برنامه ریزی برای احداث ۶ شهرک تخصصی خورشیدی با ظرفیت تولید ۲ هزار و ۲۴۵ مگاوات برق در کنار شهرک‌های صنعتی انجام شده است.

وی با بیان اینکه ایجاد چند شهرک‌ انرژی خورشیدی در دست مطالعه و اقدام است، ادامه داد: این شهرک‌ها در جوار شهرک‌های صنعتی نایین، عناصر معدنی نایین، هرند، اسفیدواجان تیران و کرون و کوهپایه احداث می‌شود.

سواری با بیان اینکه پیگیری لازم برای رفع ناترازی‌ انرژی در شهرک‌های صنعتی با در نظر گرفتن ظرفیت‌های موجود استان انجام شده است، اظهار داشت: برای احداث این شهرک‌های تخصصی خورشیدی باید سه هزار و ۳۶۸ هکتار زمین به شرکت شهرک های صنعتی استان واگذار شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: ۱۳۵ هکتار زمین برای ایجاد حدود ۸۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در شهرک های صنعتی این استان جانمایی شده است.

سواری بیان کرد: زمین مورد نیاز برای ساخت نیروگاه خورشیدی در ۱۴ شهرک و ناحیه صنعتی استان نیز آماده واگذاری است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان افزود: یک‌هزار و ۱۳۴ هکتار زمین در کنار ۲۹ شهرک صنعتی استان برای ایجاد حدود ۷۶۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی شناسایی شده است و باید این زمین ها تملک شود.

سواری، نیاز برق شهرک های صنعتی استان را حدود یک هزار مگاوات اعلام و اضافه کرد: سه راهکار برای تامین انرژی برق شهرک های صنعتی تعریف شده که شامل احداث نیروگاه خورشیدی در آنها، احداث شهرک های خورشیدی و ایجاد نیروگاه در کنار شهرک های صنعتی است.

 

اصفهان با بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، ۸۰ شهرک صنعتی مُصوب،بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد و با حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور به شمار می‌آید وتاکنون ۵۰ درصد از شهرک‌های صنعتی این استان به ظرفیت نهایی خود رسیده‌اند و  بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال استان اصفهان مشغول کار هستند.

 

 

در ۹ شهرک و ناحیه صنعتی استان

واکنش خود را ثبت کنید

نظر خود را با یک لمس درباره این گزارش بیان کنید

۰ واکنش
اشتراک‌گذاری:

نظرات۰

م
0/1000
در حال دریافت نظرات...

    اخبار مرتبط

    تکنولوژی

    مقایسه انواع روش های ساخت سقف سازه های مختلف

    در بسیاری از پروژه های عمرانی، تمرکز اصلی روی فونداسیون و اسکلت سازه قرار می گیرد؛ اما در عمل، سقف یکی از تاثیرگذارترین اجزای سازه از نظر وزن مرده، رفتار لرزه ای، هزینه اجرا و سرعت ساخت است. انتخاب نادرست روش ساخت سقف می تواند باعث افزایش مصرف مصالح، افت عملکرد سازه در زلزله یا حتی محدود شدن کاربری فضا شود. به همین دلیل، مقایسه فنی و اجرایی روش های ساخت سقف سازه های مختلف دیگر یک بحث تئوریک نیست، بلکه یک تصمیم کاملا عملی و اقتصادی برای مهندسان و فعالان حوزه ساخت و ساز محسوب می شود.

    52 روز پیش ۵۱
    تکنولوژی

    شبکه‌های سیم مسی شهرضا به کابل خودنگهدار تبدیل شد

    عبدالرضا جهان‌نما، مدیر امور برق شهرستان شهرضا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: طرح گسترده‌ای برای بهسازی و تبدیل شبکه‌های فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار در مسیرهای اصلی شهر اجرا شد.

    119 روز پیش ۶۲
    تکنولوژی

    ساعت‌های هوشمند و منطق خرید قسطی

    وقتی فناوریِ پوشیدنی به یک ضرورت تبدیل می‌شود، نه یک تجمل

    119 روز پیش ۹۸
    تکنولوژی

    ارتقای دقت شبیه‌سازی هیدرولوژیک مناطق برف‌گیر با توسعه بومی مدل SWAT

    طرح پژوهشی توسعه و بهبود بومی مدل هیدرولوژیک SWAT برای کاربرد در مناطق سرد و کوهستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان ارائه شد.

    168 روز پیش ۹۵

    مهم‌ترین اخبار

    ۲۱ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌ خورشیدی در اصفهان اختصاص یافت