احداث بیمارستان شهر ورزنه، خدمتی بزرگ به مردم محروم پیگیر فرمانداری شرق اصفهان هستیم
حسن کامران گفت: احداث بیمارستان شهر ورزنه می تواند در سهولت رفت و امد مردم مناطق محروم برای درمان قدمی مفید باشد.
به گزارش باخبرباش ، دکتر کامران با اشاره به پیگیری های صورت گرفته در خصوص مشکلات درمانی مردم مناطق محروم اظهار کرد: بیمارستان ۳۲ تخت خوابه ورزنه قدمی ایده ال در ایجاد شرایط آسان درمانی برای مردم محروم این بخش است که در ردیف بودجه قرار گرفت.
حسن کامران اظهار کرد: با توجه به نقاط حادثه خیز جاده ای، علی رغم اصلاح قسمت حداکثری از جاده های شرق اصفهان، رفت و آمد و بعد فاصله مانع بزرگی در تردد بیماران به شهر اصفهان است که با احداث ساختمان بیمارستان و جذب پرسنل ماهر می توان خدمت بزرگی به مردم کرد.
وی با ذکر مشکلات رفت و آمد جوانان برای استفاده از استخر نایین افزود: با وجود اینکه برخی فراز و نشیب هایی طی سال ۹۳ این پروژه را در بر گرفت ولی پیشرفت های خوبی در ادامه مراحل تکمیل محقق شد.
کامران ادامه داد: تکمیل جاده ورزنه به نودوشن در ارتقاء رونق اقتصادی منطقه اثر مطلوبی را دارد و در این خصوص مسئولان یزد و معادن قول ادامه مراحل را داده اند.
وی ساماندهی رودخانه توسط کشاورزان شرق اصفهان را از اقدامات مطلوب عنوان و تصریح کرد: ساماندهی رودخانه توسط کشاورزان کمک بسیاری برای محیط زیست و آب منطقه ای بود زیرا محیط زیست بدون حرکت خود جوش کشاورزان نمی توانست پساب موجود را به تالاب راه داد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس ساماندهی رودخانه و جاری شدن آب در این مسیر را در تزریق آب به سفره های زیر زمینی و پاک کردن رودخانه موثر دانست.
وی در پایان با اشاره به مساله مهم فرمانداری شهر ورزنه تصریح کرد: با جدیت این مساله را تا حصول نتیجه دنبال خواهیم کرد.
دکتر حسن کامران نامزد دهمین دوره انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی
مسئولان تحمل نقد منصفانه را داشته باشند
بارها مخالفت خود را با سفرهای خارجی مسئولان اعلام کرده ام
این استاد دانشگاه گفت: رسانه ها در چارچوب قانون آزاد به اطلاع رسانی هستند و مسئولین باید از نقد منصفانه خوشحال و تحمل نقد را داشته باشند.
دکتر حسن کامران با اشاره به وظیفه ی رسانه در انعکاس اخبار با صحت و بدور از افتراءاظهار داشت: از نظر ما همه ی ایرانی ها اعم از مسئول و غیر مسئول برابر بوده و اگر رسانه ای مکتوب یا غیره، افترائی به فردی زد باید جوابگو باشد و فرد حق دارد از خود دفاع کند.
تفاوت نقد منصفانه با تخریب
ایشان افزود: رسانه ها در چارچوب قانون آزاد به اطلاع رسانی هستند و مسئولین باید از نقد منصفانه خوشحال و تحمل نقد داشته باشند و لیکن رسانه باید بداند که نقد با تخریب متفاوت است و قبل از انتشار اخبار صحت و سقم و توجه به طبقه بندی خبر را بسنجد تا در برابر ادعای دیگران بتواند منبع را ارائه و با انتشار خبر از جو سازی نادرست در کشور جلوگیری کند.
برخی از رسانه های خارجی دوستی با رسانه های داخلی ندارند
وی با اشاره به دشمنی برخی رسانه های معاند خارجی خاطر نشان کرد: برخی مواقع رسانه های بیگانه با انتشار خبر محلی و دامن زدن نادرست به موضوع به جریان سازی منفی خبر در سطح فراملی می پردازند و در این رابطه موضوع اسید پاشی در اصفهان و تداخل این موضوع با طرح امر به معروف در مجلس نمونه ای بارز از اخباری بود که رسانه های خارجی انعکاس منفی بر این موضوع داشتند لذا اطلاع رسانی در مقاطع زمانی و پرداختن به موضوعات داخلی می بایست برای کشور مشکل آفرین نشود.
مبارزه با فساد مالی از موضوعات مهم کشور
رییس سابق هیئت نظارت بر مطبوعات مجلس بیان کرد: موضوع امروز پرداختن به بحث فقیر و غنی است و فساد حاکم بر اقتصاد زمانی بر طرف می شود که مسئولین خوی اشرافی گری را کنار زده و زندگی ساده ای را داشته باشند زیرا زندگی به سبک اشرافی، فرهنگ اربابی را در جامعه نهادینه می کند و زمینه ی فساد مالی را به وجود می آورد.
وی از رسانه ها خواست تا در رابطه با فساد مالی مطالبات نظام را از مسئولین در خواست کنند و اذعان کرد: رسانه ها از مسئولان در رابطه با عملکرد مثبت در زمینه ی فساد مالی سوال کنند و بنده بارها در رابطه با سفرهای خارجی مسئولان با پول بیت المال و پرداخت یرو به عنوان پول تو جیبی مخالفت خود را اعلام کرده ام.
رسانه ها مطالبه ی نظام را در رابطه با فساد مالی از مسئولان تقاضا کنند
کامران با طرح پیشنهاد عملی کردن مبارزه با فساد اقتصادی در بین مسئولین گفت: چه اشکالی دارد تا مسئولان بخشنامه ای تنظیم کنندکه برای اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد اقتصادی اولین قدم را برداشته و ارز ماموریتی را حذف کنند ولی متاسفانه تا امروز این اقدام صورت نگرفته و این وظیفه ی رسانه هاست تا از مسئولین موارد به وجود آوردن جامعه ی سالم و بدون فساد اقتصادی را جویا شوند و این عوامل می بایست بدون حالگیری و خط بازی صورت گیرد.
سهم بالای اصفهان در مالیات
کامران با اشاره به ارائه بودجه ۹۴ به مجلس و سهم مالیات اصفهان گفت: متاسفانه آنهایی که در تهران نشسته اند فکر می کنند همه جای اصفهان چارباغ است در صورتی که اصفهان ۲۴ متری، زینبیه و شرق و غرب اصفهان را هم در بردارد و مالیاتی که هر ساله از اصفهان گرفته و اضافه می شود می بایست در خود اصفهان و در مناطق محروم خرج شود.
آیا ۵۰ درصد مالیات استان به استان برمی گردد مجلس در انتظار تصویب طرح مذکور
وی بانک ها را از جمله دریافت کنندگان منابع اصفهانی ها عنوان و ذکر کرد: بانک ها منابع اصفهانی ها را دریافت و گاها در جای دیگر هزینه می کنند و لااقل اگر مالیات اصفهان هر ساله افزایش می یابد، اعتبارات را زیاد کنند و نگذارند اصفهان از لحاظ دریافت اعتبارات در ردیف اخر قرار گیرد.
نماینده ی مردم اصفهان در مجلس در پایان این گفتگو از لایحه الحاق به مقررات مالی دولت در روز چهارشنبه ی هفته قبل خبر داد و با ابراز امیدواری از تصویب این لایحه در شورای نگهبان گفت: طی این حکم ۵۰ درصد از مالیاتی که استان ها می پردازند به خود استان مربوطه باز می گردد و برای مناطق محروم هزینه می شود و امیدواریم این حکم قطعی شود و قسمتی از مالیات های دریافت شده به استان اصفهان برگردد تا بتوان مناطق محروم را از این مالیات بهره مند ساخت.
مشکل ما مثقالی شدن صداقت است
دکتر حسن کامران با اشاره به پیشنهادات مطرح شده در مجلس و قانونی شدن آن برای کشور اظهار داشت: با توجه به خشکسالی های پی در پی در اصفهان و عدم کشت زمین کشاورزان معافیت کشاورزان در بحث جریمه ی وام کشاورزی و همچنین بحث عوارض چاه آب زراعی روستاییان از موضوعات مطرح شده در مجلس در زمینه ی کمک به قشر محروم و زحمت کش جامعه می باشد.
اقتصاد مقاومتی در کاهش کردن هزینه هاست
ایشان تصریح کرد: در فضای اقتصاد مقاومتی مسئولان می بایست هزینه ها را کم کنند و خوی اشرافی گری حاکم را از خود دور کرده و متناسب با درآمد حاصل رفتار مصرفی را اصلاح کنند زیرا سفرهای بی جهت خارج و مکه رفتن های بی نوبت هزینه های غیر ضروری است و باید اصلاح شود.
وی با توجه به ضررهای ناشی از متکی بودن به اقتصاد نفتی خاطر نشان کرد: امروزه هزینه ها با درآمد ها فاصله دارد و با توجه به متکی بودن کشور به نفت مسلما تورم را خواهیم داشت ولی باید کشور را به سمت مشاغل بومی اعم از شیلات و فرش حرکت دهیم و پایه ی این مشاغل را تقویت کنیم.
وی با نفی دوباره ی اشرافی گری خاطر نشان کرد: تا دیروز افراد کراواتی جرات به ورود مجلس را نداشتند ولی امروز با افتخار می آیند و اگر این روند ادامه داشته باشد کسانی وارد مجلس می شوند که روحیه ی کراواتی نظیر اشرافی گری و از خود راضی بودن را در خود پرورش داده اند و در این خصوص باید مسئولان رفتار خود را اصلاح کنند و از فامیل گرایی و باندبازی ها جلوگیری به عمل آورند.
دکتر کامران عدم دسترسی مردم شهرستان به نماینده مجلس را در صورت استانی شدن انتخابات عنوان و گفت: پایان عمر هر مجلسی این طرح های بی ثمر مطرح می شود و این در صورتی است که این قبیل طرح ها به ضرر مردم است زیرا مشارکت مردم کم تر و شهرستان هایی که دارای قومیت و طوایف مختلف هستند گاها از دسترسی راحت به نماینده مجلس استان دور می شوند.
عشایر، تولید کنندگان گمنام هستند
دکتر کامران عشایر را تولید کنندگان گمنامی خواند که می بایست با پیگیری نمایندگان بتوانند از تسهیلاتی که در قانون بودجه برای عشایر دیده شده است ، به سهم خود استفاده نمایید.
دکتر حسن کامران با تاکید بر ضرورت تنظیم کارنامه عملکرد برای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از نظارت و قانون گذاری به عنوان دو وظیفه اصلی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نام برد و با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری در دیدار با وکلای مردم در خانه ملت، تصریح کرد: نظارت باید بر اساس شاخص ها و ملاک های قانونی انجام شود، نه این که به جای ضوابط، روابط تعیین کننده خط مشی نظارت باشد و نباید رفاقت،خصومت،حزب و جناح، پست و مقام و وابستگی های افراد در اجرای این وظیفه سنگین اثر بگذارد و مسوولان در برخوردها و پیگیری ها بین سرباز و سردار و وکیل و وزیر تفاوت قائل شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وظیفه قانون گذاری وکلای ملت اشاره کرد و گفت: نباید مصوبات مجلس متاثر و به نفع افراد پولدار و متنفذ باشد بلکه در وضع قوانین و مقررات بایستی توده های مردم بویژه قشرهای ضعیف و محروم مورد توجه و حمایت قرار گیرند.
دیده شدن تسهیلات برای عشایر
این کاندیدای میان وره ای مجلس با بیان این که” عشایر تولیدکنندگان گمنام هستند” افزود: در تصمیماتی که در مجلس گرفته می شود همه عشایر کشور مد نظر هستند و بنده بجد پیگیر حل مشکلات این قشر مولد، محروم و زحمتکش هستم و شما عشایر باید پیگیری نمایید تا از تسهیلاتی که در قانون بودجه برای عشایر دیده شده است ، به سهم خود استفاده نمایید.
دکتر کامران دعوت از مسوولان و مدیران کشوری به اصفهان و آوردن آنها به بخش های محروم شهرستان را از دیگر اقدامات خود برشمرد و هدف از این کار را آگاهساختن مسوولان رده بالا از وضعیت شهرستان بر شمرد تا بدانند که اصفهان تنها خیابان چهارباغ نیست و محرومیت در این شهرستان بیداد می کند و در تصمیم گیری ها و توزیع امکانات با دید باز عمل نمایند.
دعوت از مسئولان کشوری در شرق اصفهان
وی دعوت از آقای نوراله زاده مدیرعامل صندوق مهر امام رضا علیه السلام به اصفهان و بازدید از بخش های مختلف و دادن قول ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات با سود ۴ درصد برای ایجاد اشتغال و حمایت از صنایع دستی، نجار رئیس مدیریت بحران وزارت کشور، دکتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی و افتتاح باند دوم جاده نیک آباد – حیدرآباد و قول تغییر پیمانکار جاده نصرآباد – محمدآباد به منظور تسریع در اجرای این پروژه؛جانباز معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب را از جمله اقدامات اخیر خود برشمرد و افزود: در مواردی هم لازم باشد هماهنگ می کنیم تا مردم و مسوولان از اصفهان و بخش های تابعه به تهران بیایند و مشکلات را مستقیم با وزرا و دیگر مسوولان در میان بگذارند و زودتر به نتیجه برسند.
دکتر کامران جَست!
زیرکی و دقیق بودن دکتر کامران ! نماینده ی انقلابی اصفهان
انقلابی بودن دکتر را کنار زیرکی و حسابگری و دقت که زبانزد اصفهانی هاست باعث سربلندی در چاله ای به نام داستان تامین اجتماعی شد که نه تنها برای دکتر بد نشد بلکه نشانگر این بود که در مواردی که می شود از بی درو پیکری کمال سو استفاده را برد ایشان کمال استفاده را برده اما نه برای خود بلکه برای خلق خدا.
دکتر را همه در اصفهان می شناسند، اصولا خودش و همسرش از قبل از انقلاب چهره ای انقلابی در شهر بودند. ساده زیستنش و بی ریا و بی آلایشی زندگی و منش او ریشه در زندگی پیر و مراد او دارد. با همه خوب رفتار می کند و با هر قشری چه از دید دیگران پایین و یا بالا به یک چشم و محترمانه می نگرد.
به گزارش گروه رصد اصفهان بیدار، روزنامه ی شرق از قول مرتضوی مطالبی را نوشت که خواندن آن کمی باعث افسوس شده اما نکات مثبتی مثل رفتار دکتر کامران نماینده ی اصفهان را نیز می توان دید.
نمایندگان از سازمان تامیناجتماعی تحقیقوتفحص کردهاند و سعید مرتضوی هم جوابیه داده است. یکی از موضوعات تحقیقوتفحص، بحث پولگرفتن یا نگرفتن نمایندگان از تامیناجتماعی است. مرتضوی میگوید دادهایم و نمایندگان تکذیب میکنند. رییس سابق سازمان تامیناجتماعی به سوالهای ما در این خصوص پاسخ داده است.
در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامیناجتماعی آمده بود که شما به ۳۷نفر نماینده مجلس، کارت هدیه پرداختهاید. پرداختهای شما به نمایندگان بر چه مبنای قانونی صورت گرفته است؟
هیچ مشکلی نداشته است. رسید دادهاند به صورت شفاف پول گرفتهاند که آن را به بیمهشدههای نیازمند تامیناجتماعی بدهند. این رسالت سازمان در موارد غیرشمول است. اصلا فصل قانونی برای آن داریم؛ بهجای اینکه بگوییم از اقصینقاط کشور مردم بیایند و در ملاقات مردمی به آنها پول بدهیم، این را به نماینده همان منطقه میدهیم و میگوییم به تشخیص خودش به مردم منطقه بدهد.
چه تضمینی وجود دارد که نماینده این پول را واقعا به آن شخص نیازمند تحت پوشش تامیناجتماعی بدهد؟
نمایندگان امین مردم هستند اگر نباشد که ۱۰تا ۲۰ کارت هدیه را درست هزینه کند که نمیشود به او گفت وکیل مردم. مردم رفتهاند این همه رای دادهاند به نمایندهشان که قانونگذاری کند. آن وقت ما برای پنجمیلیونتومان پول به نماینده اعتماد نکنیم که درست نیست. نماینده مجلس، شأن والایی دارد.
شما هیچ صورتهزینهای از نمایندگان بابت پرداختها نخواستید؟
چرا صورت و هزینه همه حسابکتابهایمان هست و درست هم هست. اما ما که به آنها نمیگفتیم رسید هزینههایتان را به ما بدهید. البته بعضیها آوردند. مثل آقای کامران نماینده اصفهان که رسید و مستندات پرداختش را آورد ولی ما نخواسته بودیم که بیاورند چون آنها را امین میدانستیم.
ولی طبق قانون، نمایندگان از دریافت هرگونه مبلغ تحت هر عنوانی از ارگانها معذورند.
برای حوزه انتخابیه از محلهای قانونی از جمله بهزیستی و نهادهای مشابه میگیرند. این رویه که الان هست از قدیم بوده است. آن چیزی که ممنوع است، این است که نماینده برای مصارف شخصی نباید پول بگیرد.
گفتهاید که به ۱۵۰نفر از نمایندگان پول پرداخت کردهاید. چرا این پول را مثلا به همه نمایندگان پرداخت نکردید؟آیا بهنامه جمعی از نمایندگان در حمایت از شما ربطی دارد؟
پیرو درخواست جناب آقای پورمختار ریاست محترم «کمیسیون اصل۹۰» مجلس شورای اسلامی آمار دقیق نمایندگان را با ذکر مشخصات به آن مرجع محترم ارسال داشتهام که این هیچ ربطی به نامه نمایندگان ندارد زیرا آن نامه اساسا تقدیر از رییسجمهور محترم بهخاطر مصوبه هیات دولت در تغییر نام تامیناجتماعی از صندوق به سازمان بود.
برای پرداختها هیچ شرط دیگری نمیگذاشتید مثلا اینکه در مجلس از شما حمایت کنند یا حداقل مخالفت نکنند؟
اساسا این پرداختها توسط معاونت حقوقی و پارلمانی و مدیرکل امور مجلس و سایر مسوولان مربوطه انجام میشد و صورتجلسات آن جهت تایید به نظر اینجانب میرسید و این پرداختها ارزشی نداشته است که شرطوشروط شخصی داشته باشد. این امر دون شان نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
منظورم به این صراحت نیست. شیوههای مختلفی وجود دارد، مثلا در لفافه؟
نخیر نه در لفافه و نه در صراحت، این مسایل مطرح نبود. صرفا برای حوزه انتخابیه و رسالت سازمانی بوده است. خیلیها که با ما مخالف بودند یا همسو نبودند هم از ما تقاضا میکردند و ما پرداخت میکردیم. همین الان در فهرست نام خیلیها هست که با سازمان و من همسو نبودند ولی ما به خاطر حوزه انتخابیهشان پرداخت کردیم.
پول را که من پرداخت نکردهام. از معاون حقوقی- پارلمانی، معاون اداری- مالی سازمان، مدیرکل امور مجلس و دو نفر از مسوولان مالی حوزه مدیرعامل، انجام پرداختها را در صورتجلسه تایید کردهاند. بنابراین جای هیچ شبههای نیست. مطلبی که آقای «محجوب» در قضیه تحقیقوتفحص مطرح کرده، خلط مبحث است. من در این جوابیه به هیاترییسه شفاف گفتم که ایشان فقط فهرست یکماه خاص را داده است و پرداختها به این ۳۷ نفر به ماه خاصی مربوط است و خود آقای محجوب هم در دوره قبل یعنی دوره هشتم مجلس از مدیرعامل سابق پول گرفته است و سندش هست. آن وقت ایشان آمده برای اینکه از زیر بار این موضوع در برود گفته من از آقای مرتضوی هیچ درخواستی نداشتم و از ایشان پولی نگرفتم من هم نگفتهام که از من گرفته است. ایشان که میگوید گرفتن پول اشتباه است باید گفت چه فرقی دارد وقتی شراب حرام است یک جرعه و چند بطری، حد واحد دارد.
نماینده اصفهان:به افراد سمج هدیه میدهم!
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال جاری افرادی که سماجت به خرج داده و با بنده با توجه به مشکلات متعدد در زمینه عدم جوابگویی و مشغله کاری تماسهای مکرر داشته باشند، جایزه تعلق میگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حسن کامران صبح امروز در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره روابط عمومیها اظهار داشت: روابط عمومی یک جایگاه ویژهای دارد که یکی از آنها این است که گزارشهایی که توسط این افراد تهیه میشود، باید رضای خدا در آن بوده و به صورتی نباشد که تنها لزوم جلب رضایت رئیس در آن مدنظر باشد.
وی ادامه داد: روابط عمومیها نباید در شرایط مقتضی چاپلوسی را چاشنی کارهای خود قرار داده و باید گزارش جامعی از شرایط موجود محل کار خود ارائه دهند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: روابط عمومیها باید هر اتفاقی که در آن سازمان مشاهده کردند، به درستی اطلاع دهند، چه رئیس خوشش بیاید یا ناراحت شود.
وی افزود: یکی دیگر از وظایف روابط عمومیها این است که افراد را با یکدیگر رفیق کنند، نه اینکه رفاقت را کارچاقکن کنند.
کامران به انتصابهای صورت گرفته در کشور اشاره کرد و بیان داشت: برخی انتصابهای صورت گرفته در کشور درست نیست، به طور مثال برای بخش تصدی وزارت صنعت حضور یک صنعتگر بهتر از فردی است که هیچ شناختی در آن حیطه ندارد.
وی از یکی از بازدیدهای خود سخن گفت و اظهار داشت: با توجه به بازدیدی که از یک مکان داشتم و در آنجا نیز روضهای برپا بود، مشاهده کردم اتاق به اتاق آن مکان صنایع دستی وجود دارد، گفتم اگر یکی از این افراد رئیس باشد بهتر صنایع دستی را میفهمد تا اینکه کسی باشد که دستش تا این لحظه به چکُش هم نخورده و به هیچ وجه طراح نیست.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما باید میان آدمهایی که سالم هستند، رفاقت درست کنیم که این اقدام وظیفه روابط عمومیها است.
وی از دیگر شرایط کاری روابط عمومیها سخن گفت و اضافه کرد: اقدام روابط عمومیها باید با برنامه باشد، برای مثال مجلس و دولت دارای برنامههای مخصوص به خود هستند که از یک سو برنامهریزی کرده و از سویی دیگر ممکن است خود مجلس و دولت آنها را به هم بزنند.
کامران افزود: روابط عمومیها نیز باید همین وظیفه را در ادارات خود داشته باشند و هر چه قانونی است، باید پیش ببرند.
وی در این مراسم همچون همیشه به ذکر شماره تلفن همراه، شماره منزل، فاکس، آدرس محل سکونت، شماره تلفن دفتر اصفهان و شماره تلفن دفتر تهران خود پرداخت و اظهار داشت: افرادی که در اصفهان با مشکلی برخورد میکنند، کافی است از طریق این شمارهها با بنده تماس گرفته و رنج سفر به تهران را متحمل نشوند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر کسی حقخوری کرد با تماس با بنده اطلاع دهد، اگر رسیدگی نکردم، من را مانند آنها فرض کنید.
کانال تلگرام باخبرباش
شماره های تماس