حالت شب
  • Monday, 05 January 2026
آخرین گزارش‌ها از وضعیت ناآرامی‌های شامگاه ۱۳ دی در استان‌ها

آخرین گزارش‌ها از وضعیت ناآرامی‌های شامگاه ۱۳ دی در استان‌ها

استانها- ایرنا- گزارش‌های دریافتی از نقاط مختلف کشور طی شامگاه شنبه- ۱۳ دی- نشان می‌دهد برخی تجمعات پراکنده و آرام‌تر در بعضی شهرها از جمله شهرهای بزرگ که در روزهای قبل ناآرام بوده برپا شده است.

به گزارش ایرنا در این شهرها حجم تجمعات و درگیرها کاهش یافته است. در مقابل، درگیری و خشونت‌ها در تجمعات شهرهایی از جمله در استان ایلام شدت بیشتری گرفته است. استانهای همدان، مرکزی، زنجان، یزد و کرمانشاه، آرام‌تر از شب‌های گذشته گزارش شدند.

تجمعات پراکنده در پایتخت

بر اساس گزارش‌های خبرنگاران ایرنا، شامگاه شنبه شب تجمع‌های اعتراضی در برخی نقاط تهران از جمله نازی‌آباد، نارمک، تهرانپارس و صادقیه شکل گرفت.

در نازی‌آباد، گروهی از جوانان با سر دادن شعارهایی تجمع کردند که پس از حضور ماموران تامین نظم و امنیت، متفرق شدند.در این تجمعات برخی افراد شعارهای سیاسی و هنجارشکنانه سردادند.

چند تجمع در مشهد

از مشهد نیز گزارش شده که در برخی خیابانها از جمله سناباد، احمدآباد،راهنمایی، بعثت و هفت تیر تجمع هایی پراکنده شکل گرفت.
بنا بر مشاهدات خبرنگاران ایرنا، تعدادی از جوانان برای دقایقی خیابان راهنمایی محدوده راهنمایی ۱۱ را بستند که با دخالت پلیس این مشکل حل شد.
آتش زدن سطل های زباله یکی دیگر از اقدامات معترضان بود که با حضور عوامل انتظامی، این مشکل مرتفع شد. در این تجمع ها نیز برخی افراد شعارهای هنجارشکن سردادند.

اصفهان آرام تر


طبق گزارش میدانی خبرنگار ایرنا به نسبت چند شب گذشته خیابان‌های اصفهان آرامش بیشتری را تجربه کرد، هر چند تجمع‌های پراکنده و شعاردهی وجود داشت.

برخی افراد آتش در چند گوشه بستر خشک زاینده‌رود روشن کرده بودند.

 

تجمع های آرام تر در همدان

مشاهدات خبرنگاران ایرنا از سطح شهر همدان و دریافت گزارش از منابع مختلف نیز بیانگر کاهش قابل توجه شرکت کنندگان در تجمعات اعتراضی خیابانی نسبت به روزهای قبل بود؛ در همین زمینه میدان آرامگاه و اطراف آن که شب های قبل ساعات ناآرامی را پشت سرگذاشته بودند، پس از پنج شب، شب آرام تری را تجربه کردند.

تجمعات و درگیری شدید در ایلام


شهر «ارکواز» مرکز شهرستان ملکشاهی استان ایلام از عصر (شنبه) صحنه شکل‌گیری چند تجمع‌ اعتراضی و درگیری‌هایی به‌نسبت گسترده بود.
از عصر شنبه، شهر ارکواز با شکل گیری هسته‌های تجمع به‌تدریج وارد شرایط ملتهب و تنش شد و در برخی مناطق، تجمع‌ها به درگیری میان معترضان و نیروهای تامین نظم و امنیت انجامید.

فضای امنیتی استان مرکزی

در اراک، اگرچه تجمع یا شعارگویی گسترده‌ای گزارش نشد، اما فضای امنیتی آرام تری در هسته مرکزی شهر مرکز استان حاکم بود؛ هرچند گزارش‌هایی از شهر محلات حکایت از تجمع‌های مختصری داشت که با مداخله نیروهای انتظامی، متفرق شدند.

شب آرام تر لرستان پس از سه روز التهاب

لرستان پس از سه روز تنش و التهاب در برخی مناطق، شامگاه یکشنبه را با آرامش پشت سر گذاشت.
به گزارش ایرنا ، شب های گذشته ناآرامی ها در کوهدشت، ازنا، دورود و خرم آباد شدت گرفته بود، استان فضای آرام تری را سپری کرد.
بر اساس مشاهدات میدانی و پیگیری های خبرنگاران ایرنا از شهرهای مختلف لرستان، شب گذشته یکی از شب های آرام تر استان طی وقایع روزهای اخیر بود.
 در برخی نقاط محدود خرم آباد، بروجرد و الیگودرز چند تجمع پراکنده و محدود نیز  گزارش شد.

دیدگاه / پاسخ