حالت شب
Image
  • Thursday, 11 June 2026
آقاتهرانی: تا سرحد جان پای بیانیه‌های رهبر انقلاب ایستاده‌ایم

آقاتهرانی: تا سرحد جان پای بیانیه‌های رهبر انقلاب ایستاده‌ایم

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: بیانات و بیانیه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای را به دقت دنبال می‌کنیم و تا سرحد جان پای این عهد ایستاده‌ایم و این همان وحدت مستحکمی است که همه ما بر آن استوار خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه در حاشیه نشست شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان در جمع خبرنگاران، ضمن تجلیل از حضور آگاهانه و مبعوث‌گونه مردم در صحنه‌های مختلف کشور اظهار داشت: امیدوارم ما مسئولان نیز همانند این مردم بزرگوار مبعوث شویم و بهتر، خوب‌تر و پای کارتر بایستیم؛ چرا که باید در گام نخست کار جنگ را به نتیجه برسانیم و در کنار آن به بحث معیشت مردم بپردازیم.ویافزود: در کمیسیون‌های مختلف مجلس، ۲ اصل جنگ و معیشت مردم را به عنوان اولویت‌های بسیار جدی قرار داده‌ایم و برای تحقق آن‌ها تلاش می‌کنیم.آقاتهرانی با تاکید بر اینکه ملت ایران به خوبی دشمن‌شناس شده و مصالح کشور را درک می‌کند، افزود: پیروزی‌های ما تنها به تنگه هرمز و عقب راندن دشمن محدود نمی‌شود؛ ما نشان دادیم که می‌توانیم با آمریکا درگیر شویم و آن را زمین بزنیم، اما از همه این‌ها ارزشمندتر، ایجاد یک وحدت ساحات و هماهنگی بی‌سابقه میان نیروهای مقاومت است.
 
حرف واحد جبهه مقاومت مقابل دشمن مشترکرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: امروز جبهه مقاومت در لبنان، سوریه، عراق، ایران و یمن، همگی در برابر یک دشمن مشترک، حرف واحدی می‌زنند و به یک وحدت جانانه دست یافته‌اند و ما امیدواریم به زودی شاهد شکست قطعی ترامپ، نتانیاهو و نابودی رژیم صهیونیستی باشیم.وی با اشاره به مباحث مطرح‌شده در جلسات اخیر به بررسی مناطق آسیب دیده‌اشاره کرد و گفت: راهکارهایی اندیشیده شد تا مشکلات ایجاد شده در حوزه ساخت‌وساز به سرعت حل شود و اگر آسیبی به مردم رسیده، به زودی جبران شود.
 
آقاتهرانی با تمجید از نقش پیشگام مردم اصفهان یادآور شد: اصفهانی‌ها همیشه در جهاد و مجاهده اول بوده و نشان داده‌اند که می‌توانند بهترین باشند و این الگو باید در سراسر کشور و دنیا نمایان شود.نماینده مجلس شورای اسلامی رمز پایداری و آسیب‌ناپذیری این وحدت را وجود رهبری داهیانه دانست و تاکید کرد: کشور ما از نعمت رهبری جانانه برخوردار است و در دوران غیبت امام عصر (عج)، مقام ولایت فقیه در رأس همه‌چیز قرار دارد و تمامی مسئولان، از رده‌های بالا تا پایین، باید چشمشان به دهان مبارک ایشان باشد.وی افزود: ما بیانات و بیانیه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای را به دقت دنبال می‌کنیم و تا سرحد جان پای این عهد ایستاده‌ایم و این همان وحدت مستحکمی است که همه ما بر آن استوار خواهیم بود.

دیدگاه / پاسخ