حالت شب
  • Wednesday, 23 July 2025
اجرای ۱۲ هزار کیلومتر فیبر نوری در اصفهان

اجرای ۱۲ هزار کیلومتر فیبر نوری در اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان گفت: ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری در این استان در مدت ۹ سال گذشته اجرا شده که امسال افزایش این خدمات در دستور کار است.

اصغر فارقلیطیان، امروز چهارشنبه ۱ مرداد در نشست مشترک با فرماندار شهرستان تیران و کرون اظهار کرد: از ۹ سال پیش تاکنون توسعه شبکه فیبرنوری برای تسهیل کیفیت خدمات ارتباطی در استان اصفهان انجام گرفته که تاکنون ۱۲ هزار کیلومتر از این شبکه اجرا شده است.

وی افزود: برنامه‌ریزی امسال شرکت مخابرات استان اصفهان جهش در توسعه در این خدمات بوده به حدی که این میزان، رشد چند برابری داشته باشد و بخش جمعیت بالایی از مشترکان از آن استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان بیان کرد: شبکه فیبر نوری در تبادل اطلاعات و خدماتی مثل دانلود و آپلود در فضای اینترنت نقش مهمی دارد، اما برای دستیابی به این خدمات باید دیگر دستگاه‌ها نیز همکاری کنند.

فارقلیطیان با بیان اینکه ۶۰۰ هزار نفر در استان اصفهان مشترک اینترنت پرسرعت هستند، تصریح کرد: ۵۰ هزار نفر از این مشترکان از فیبرنوری پرسرعت استفاده می‌کنند.

توسعه شبکه فیبرنوری در تیران و کرون

محمد ساعدفر، فرماندار شهرستان تیران و کرون نیز در این جلسه به وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی و هماهنگی اجرای پروژه‌های مخابراتی در حوزه شهری و روستایی اشاره کرد و گفت: در بخشی از نقاط روستایی و شهری پوشش تلفن همراه با ضعف روبه‌رو است که با نصب دکل‌های جدید و توسعه شبکه، این مشکل رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: توسعه شبکه فیبرنوری برای تقویت کیفیت خدمات اینترنتی مورد مطالبه مردم این شهرستان است و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد تا این خدمت با سرعت و پوشش بیشتری پیشرفت کند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه احداث پوشش جدید تلفن همراه در روستاهای محروم لازم است، بیان کرد: دسترسی پایدار به خدمات ارتباطی، نقشی کلیدی در رشد اقتصادی، توسعه کسب‌وکارهای محلی و بهبود کیفیت آموزش از راه دور دارد.

ساعدفر اضافه کرد: با توجه به توسعه خدمات دیجیتال در کشور و کسب و کارهای نوین، کیفیت اینترنت مهم بوده و به همین دلیل باید برنامه‌ریزی در این خصوص صورت بگیرد و شرایط را تسهیل کرد.

دیدگاه / پاسخ