حالت شب
  • Monday, 04 August 2025
ارائه خدمات امدادونجات به ۲۸۵۸ زائر اربعین در داخل کشور طی یک هفته

ارائه خدمات امدادونجات به ۲۸۵۸ زائر اربعین در داخل کشور طی یک هفته

رکنا: رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از امدادرسانی به ۲۸۵۸ زائر اربعین در بازه زمانی ۵ تا ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد که این خدمات شامل اسکان اضطراری، درمان سرپایی، انتقال به مراکز درمانی و عملیات رهاسازی مصدومان بوده است.

به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی سازمان امداد و نجات، بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ، اعلام کرد:در بازه زمانی ۵ تا ۱۲ مرداد ۱۴۰۴، جمعیت هلال‌احمر به زائران اربعین اباعبدالله‌الحسین (ع) در داخل کشور خدمات امدادی متنوعی ارائه کرده است.

وی افزود: در این مدت، ۲۸۵۸ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شدند که شامل اسکان اضطراری ۲۸۳۲ نفر، درمان سرپایی ۱۷ نفر و انتقال ۱۱ نفر به مراکز درمانی بوده است، همچنین یک نفر نیز در عملیات رهاسازی مصدوم نجات یافته است.

دیدگاه / پاسخ