حالت شب
  • Saturday, 06 December 2025
اعزام ۶۵۰ نفر از کاشان به حج تمتع

اعزام ۶۵۰ نفر از کاشان به حج تمتع

در حج تمتع سال آینده، ۶۵۰ نفر سهمیه به منطقه کاشان اختصاص یافته که شامل ۵ کاروان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز اصفهان؛ رئیس اداره حج و زیارت کاشان گفت: از این تعداد، ۳ کاروان مدینه بعد و ۲ کاروان مدینه قبل هستند.

حمیدرضا بهروزی فر درخصوص تفکیک تعداد کاروان تخصیص یافته به شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، افزود: یک کاروان ۱۲۰ نفره به شهرستان آران و بیدگل و ۴ کاروان به شهرستان کاشان اختصاص یافته است.

وی گفت: متقاضیانی که در ده روز اول پیش ثبت نام و اقدام به واریز وجه علی الحساب کرده‌اند می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح فردا و سایر واریز کنندگان وجه نیز از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه ۱۸ آذر با مراجعه به سامانه my.haj.ir ثبت نام قطعی و انتخاب کاروان کنند.

رئیس اداره حج و زیارت کاشان درخصوص مهلت مراجعه به سامانه برای این افراد، افزود: این دسته از متقاضیان سفر حج ۱۴۰۵ تا ساعت ۲۴ روز شنبه آذر۲۲ فرصت دارند تا به سامانه مراجعه و کاروان خود را انتخاب کنند.

دیدگاه / پاسخ