
باند سارقان کابل برق متلاشي شد
گروه استان ها_اصفهان_رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان از دستگيري 3 سارق سيم و کابل برق با 27 فقره سرقت در اصفهان خبر داد.
سرهنگ "حسن علي اکبري " در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري پليس بيان داشت: در پي وقوع چند فقره سرقت سيم و کابل برق در سطح شهرستان اصفهان، شناسايي عامل يا عاملان اين سرقت ها در دستور کار پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان اصفهان قرار گرفت.
رئيس پليس آگاهي استان گفت: تحقيقات کارآگاهان ادامه داشت تا اين که با بررسي هاي دقيق و تخصصي هويت 3 عامل اين سرقت ها شناسايي و طي هماهنگي با مرجع قضائي در عملياتي ضربتي در مخفيگاهشان دستگير شدند.
وي با اشاره به کشف مقاديري سيم و کابل برق مسروقه از مخفيگاه متهمان تصريح کرد: سارقان در تحقيقات صورت گرفته به 27 فقره سرقت سيم و کابل برق در سطح شهرستان اصفهان اعتراف که ضمن تشکيل پرونده براي انجام اقدامات قانوني به مرجع قضايي معرفي شدند.#
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!