حالت شب
  • Thursday, 01 January 2026
برگزاری مجمع عمومی نوبت دوم شهرک صنعتی سجزی / بودجه‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ تصویب شد

برگزاری مجمع عمومی نوبت دوم شهرک صنعتی سجزی / بودجه‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ تصویب شد

علیرضا عبدلی - باخبرباش /مجمع عمومی شهرک صنعتی سجزی نوبت دوم، روز یکشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۱ تا ۱۳ در ساختمان همایش‌های شهرک صنعتی سجزی برگزار شد.

این مجمع در حالی برگزار شد که مجمع نوبت اول در تاریخ ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ به دلیل عدم حصول حد نصاب قانونی به رسمیت نرسیده بود و بر همین اساس، مجمع نوبت دوم مطابق مقررات تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، گزارش هیئت‌مدیره در خصوص وضعیت کلی شهرک صنعتی سجزی، اقدامات انجام‌شده و روند فعالیت‌ها ارائه شد. در ادامه، بودجه اصلاحی سال ۱۴۰۴ و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۵ قرائت و درباره مفاد آن‌ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تعیین نرخ قدرالسهم هزینه‌های مشترک (شارژ)، بررسی سایر خدمات اصلاحی سال ۱۴۰۴ و پیشنهادات مرتبط با سال ۱۴۰۵، از دیگر محورهای دستور جلسه این مجمع بود که پس از ارائه توضیحات لازم، مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

در پایان، موضوعات مطرح‌شده به رأی‌گیری الکترونیکی گذاشته شد. بر اساس نتایج اعلام‌شده، از مجموع ۶۹۷۳ رأی کل اعضا، تعداد ۳۴۲ رأی در رأی‌گیری شرکت کردند.
بودجه اصلاحی سال ۱۴۰۴ و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۵ با ۳۳۰ رأی موافق و بدون رأی مخالف به تصویب رسید.

همچنین تفویض اختیار اجرای پروژه‌ها و کسر هزینه‌های مربوطه در قالب قدرالسهم با ۱۴۴ رأی موافق و ۵۰ رأی مخالف به تصویب اعضای حاضر در مجمع رسید.

در پایان این نشست، آقای اخوان، مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی سجزی با تأکید بر اهمیت شفافیت مالی و مشارکت واحدهای صنعتی اظهار داشت:
تصویب بودجه‌ها و تعیین سازوکار تأمین هزینه‌های مشترک، زمینه برنامه‌ریزی دقیق‌تر و ارتقای سطح خدمات و زیرساخت‌های شهرک صنعتی سجزی را فراهم می‌کند و مشارکت فعال واحدهای صنعتی، نقش مؤثری در تحقق این اهداف دارد.

دیدگاه / پاسخ