
تامین ۲۵ درصد گوشت بوقلمون کشور در فریدن
بزرگترین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشوردر یک شرکت دانش بنیان در روستای ننادگان فریدن در حال فعالیت است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهادکشاورزی فریدن گفت: این شرکت دانش بنیان با ایجاد زنجیره کامل تولید بوقلمون شامل تولید جوجه یک روزه، پرورش، کشتارگاه، بسته بندی و ارسال و صادرات، توانسته به ظرفیت تولید سالانه ۱۰ هزارتن گوشت بوقلمون در کشور برسد.
محمدزمان احمدی افزود: این شرکت دانش بنیان در دو واحد پرورش بوقلمون مولد با ظرفیت ۷ هزار قطعه توانسته است ۲۵ درصد نیاز گوشت بوقلمون کشور را تامین و برای ۵۰ نفر نیروی بومی این منطقه اشتغال ایجاد کند.
مجید خدابخشی مدیرتولید شرکت دانش بنیان نیز درباره دستاوردهای این شرکت گفت: در واحدهای مولد این شرکت دانش بنیان با تلقیح مصنوعی، تولید تخم نطفه دار از بوقلمون مولد انجام میشود و توانستهایم صفر تا صد زنجیره تولید را انجام دهیم.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!