حالت شب
  • Wednesday, 13 August 2025
توزیع اولین مرحله بسته های لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان

توزیع اولین مرحله بسته های لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان

در روزهای پایانی مردادماه و همزمان با شور و شوق آماده‌سازی برای بازگشایی مدارس، کمیته امداد استان اصفهان با همکاری خیران نیکوکار و حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین، مرحله نخست توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر را آغاز کرد. این اقدام با هدف ایجاد فرصت برابر برای تحصیل و کمک به خانواده‌های کم‌برخوردار انجام می‌شود تا هیچ دانش‌آموزی، سال تحصیلی را بدون لوازم ضروری آغاز نکند.

به گزارش الماس خبر به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد، کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، در تشریح این پویش با اشاره به اینکه بیش از ۴۴ هزار دانش آموز و ۳هزار و ۵۰۰ دانشجو تحت حمایت این نهاد هستند، اظهار داشت: در این مرحله، ۱۵ هزار بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی دوره اول و دوم، متوسطه اول و دوم توزیع می‌شود. این بسته‌ها با اولویت دانش‌آموزان دهک‌های یک تا سه است و با مساعدت خیران و همکاری مراکز نیکوکاری تلاش می کنیم مایحتاج تحصیلی به همه این قشر از جامعه هدف تحت حمایت اهدا شود.

زارع با اشاره به اینکه هر بسته شامل دفتر، مداد، خط‌کش، جامدادی، مداد رنگی، لاک غلط‌گیر، انواع خودکار و دیگر اقلام ضروری تحصیل است، ادامه داد: این اقدام نه تنها باری از دوش خانواده‌ها برمی‌دارد، بلکه با کمک خیران و حامیان طرح اکرام و محسنین، امید و انگیزه تازه‌ای برای شروع سال تحصیلی در دل دانش‌آموزان نیازمند ایجاد می‌کند.

به گفته مدیرکل کمیته امداد اصفهان، اجرای این طرح حاصل همدلی گسترده خیران و مردم نیکوکار استان است. او خاطرنشان کرد: هر بسته لوازم‌التحریر، پیامی از مهر و همراهی است که به دست دانش‌آموزان می‌رسد؛ پیامی که به آن‌ها می‌گوید تنها نیستند و جامعه برای پیشرفت و آینده‌شان ارزش قائل است.

در حالی که تقویم به مهرماه نزدیک می‌شود و مدارس آماده پذیرایی از دانش‌آموزان هستند، چنین حرکت‌های حمایتی، فضای آغاز سال تحصیلی را گرم‌تر و پرامیدتر می‌سازد. مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان اعلام کرد: مراحل بعدی این طرح نیز با ادامه همکاری خیران و حامیان، تا پایان فصل تابستان و در طول سال تحصیلی اجرا خواهد شد تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات اقتصادی از مسیر آموزش باز نماند.

دیدگاه / پاسخ