حالت شب
  • Wednesday, 12 March 2025
حضور سربازان و زندانیان در بازار کار ضروری است

حضور سربازان و زندانیان در بازار کار ضروری است

به گزارش  الماس خبر به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان؛ کوروش خسروی در یکصدوچهل‌وهشتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان اظهار کرد: در استان اصفهان ۳۴ هزار فرصت شغلی خالی و بدون نیرو وجود دارد که کارفرمایان باید از آن مطلع گردند.

وی افزود: در جلسات شورای گفتگوی استان باید به صورت جدی بر روش‌های جذب نیروی کار توسط کارفرمایان وارد شد؛ ظرفیت‌های بسیاری برای جذب نیروی کار در استان وجود دارد که با ورود شورای گفتگو باید مورد بررسی و استفاده قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به برخی فرصت‌های جذب نیروی کار در استان عنوان کرد: نگاه کارفرمایان علاوه‌بر دانشگاهیان باید به سمت پادگان‌ها و سربازان دارای مدرک‌های دیپلم و فوق دیپلم برود چراکه این ظرفیت خوبی برای جذب نیروی کار بوده و درصد قابل توجهی از مشکل اشتغال نیز به این افراد برمی‌گردد.

وی افزود: در جلسات شورای گفتگو باید تعاملات لازم بین ارشد نظامی، قرارگاه مهارت آموزی و سازمان فنی و حرفه‌ای ایجاد و با آموزش نیروهای نظامی و سربازان، آنها را وارد بازار کار نمود.

خسروی با بیان اینکه چهار هزار زندانی آماده ورود به بازار کار هستند، گفت: این ظرفیت قابل‌توجهی است که باید مورد توجه کارفرمایان قرار گرفته و شورای گفتگو نیز باید به آن ورود پیدا کند؛ حضور مددجویان در بازار کار تاثیرات اقتصادی و اجتماعی قابل‌توجهی برای این افراد دارد.

وی با اشاره به به‌کارگیری مجدد برخی بازنشستگان بیان کرد: در استان اصفهان ۴۳۱ هزار بازنشسته وجود دارد که تعدادی از آنها به دلیل مشکلات معیشتی خواهان حضور مجدد در بازار کار هستند اما از روش صحیح این امر آگاهی ندارند؛ از طرفی بنگاه‌ها به جذب نیروی مجرب تمایل داشته و در این راستا می‌توانند از این افراد استفاده نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: با توجه به قطع بیمه بازنشستگان در صورت اشتغال به کار مجدد، لازم است شورای گفتگوی استان با حضور سازمان تأمین اجتماعی این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.

دیدگاه / پاسخ