![خوراکیهای خوشمزه با طعمهای منحصر به فرد در اصفهان](https://bakhabarbash.ir/public/default-image/default-730x400.png )
خوراکیهای خوشمزه با طعمهای منحصر به فرد در اصفهان
به گزارش الماس خبر، اگر به اصفهان سفر کردید، مطمئنا برای بهره مندی از تمام ویژگی های این شهر، وقت کم می آوردید اینجا جایی است که باید پل های تاریخی اش را تماشا کنید، در پارک ناژوان پیاده روی کنید و از امکانات پارک بهره مند شوید، به میدان نقش جهان رفته و گنبدهای فیروزه ای را در کنار فروشگاه های صنایعدستی تماشا کنید؛ اگر زایندهرود هم جاری باشد که دگر لغتی برای وصف نیست.
در کوچه پس کوچه های باریک و پرپیچ و خمی که در بافت سنتی و بازارچه های اصفهان است، گذر کنید، به تماشای چهارباغ بنشینید، مغازه های قدیمی که تنگاتنگ هم مشغول به معرفی جنس و فروختن اجناسشان هستند را در سبزه میدان مشاهده کنید، منارجنبان و سه و سه پل را فراموش نکنید.
در کنار بافت تاریخی و تماشایی، به شهری آمده اید که گردشگران زیادی را به واسطه سوغاتی های خوشمزه و بی نظیرش به سمت خود جذب می کند، در این شهر خوراکی هایی وجود دارد که نظیرش را در هیچ جای جهان نمی توانید، پیدا کنید مردم این شهر با خوراکی های جالبشان خاطرات زیبایی را برای مسافران خواهند ساخت.
*دوغ و گوشفیل های خوشمزه اصفهان
دوغ و گوشفیل از آن ترکیب هایی است که فقط در اصفهان می توانید آن را امتحان کنید، هرشخصی حاضر به امتحان کردن این ترکیب نیست چرا که ترکیب شور و شیرینی چندان خوشایند به نظر نمی رسد اما فقط کافی است دوغ و گوشفیل اصفهان را مزه کنید تا به کل ذهنیتتان از ترکیب ناخوشایند این دو مزه تغییر کند.
در این شهر می توانید صبحانه های سنتی و متمایزی را میل کنید، صبح های زود با مردمی مواجه خواهید شد که درب مغازه هایی که روی شیشه هایشان نوشته است حلیم شیر، صف کشیده اند حلیم شیر، حلیم و عدسی و آش قلمکار از جمله صبحانه های گرمی است که باتوجه به ارزش غذایی اش، انرژی و مواد مغذی مطلوبی به شما خواهد داد.
پیشنهاد می کنیم برای ناهار به رستوران سنتی هایی که در سطح شهر هستند بروید و بریان چرب و لذیذ اصفهان را که آوازه اش به همه جا رسیده است تجربه کنید، مطمئن باشید بی شک بریان یکی از لذیذترین غذاهای گوشتی در جهان است که آن را تجربه می کنید، پیشنهاد میکنیم مطمئن شوید بریان را با نان تازه طبخ شده به شما بدهند تا از خوشمزگی آن بطور کامل بهره مند شوید.
آبگوشت و لوبیا یا آبگوشت سبزی نیز یکی از غذاهای سنتی و اصیل این شهر است، سبزی مخصوصی تحت عنوان سبزی گوشت و لوبیا از ترکیب تره، جعفری و مقداری گشنیز را خرد کرده و به ترکیب گوشت آبگوشتی، پیاز درسته، سیب زمینی و لوبیا سفید اضافه کرده و اجازه می دهند به خوبی باهمدیگر بپزند سپس آب را جدا کرده و تمام محتویات مانده را با گوشت کوب به خوبی کوبیده و له می کنند و سپس آب گوشت را در کنار گوشت و لوبیا باهمدیگر میل می کنند، نتیجه بی نظیر است.
*قیمه ریزههای جا افتاده و وانرفته
قیمه ریزه نیز غذای سنتی دیگری از اصفهان است، این غذا در هرجایی یافت نمی کنید و برای امتحان کردنش باید حسابی پرس و جو کنید، قیمه ریزه با گوشت چرخکرده تهیه شده و شبیه به کوفته است اما با طعمی متفاوت تر و دلپذیر تر، درست کردنش قلق هایی دارد و این خوشمزه های گرد را هرکسی نمی تواند جاافتاده و وا نرفته دربیاورد.
*باید خوراکیهای اصفهان را بهتر معرفی کنیم
محمد علیان در گفتوگو با خبرنگار الماس اظهار کرد: وقتی با گردشگران خارجی یا داخلی همراه میشویم آنها فقط چند غذای اصفهانی را میشناسند.
این فعال گردشگری گفت: بریان، خورشت ماست و گز تقریبا نامهایی است که بیشتر از ما پرسیده میشود.
وی افزود: این در حالی است که ما در شهر و استان اصفهان بسیاری از غذاها و دسرها و … داریم که منحصر به فرد است اما هنوز به خوبی معرفی نشده است.
علیان گفت: برخی مواقع نیز برخی غذاهای سنتی با کیفیت را کمتر به راحتی میتوان در دسترس داشت که این نیز یک موضوع و چالش است.
اگر از غذاها و طمع های تکراری خسته شده اید پیشنهاد می کنم حتما غذاهای سنتی اصفهان را امتحان کرده و طعم بی نظیر و به یادماندنی اش را به خاطر بسپارید، اگر به اصفهان سفر کردید آنقدر غذاها و خوراکی های سنتی و خوشمزه یافت می کنید که لازم نیست غذاهای تکراری که در همه جا یافت میشود.
از تمام اینها که بگذریم، نوبت یک دسر شگفت انگیز به نام خورش ماست می رسد، هنگامی که درب خورش ماست زرد و خوشرنگ اصفهان را باز کنید بوی زعفران بی نظیر است پ تحت تاثیر آن قرار می گیرید، خورش ماست تنها یک دسر نیست و یک میان وعده یا وعده غذایی کامل نیز محسوب می شود، ترکیب گوشت گردن گوسفندی، ماست چکیده و زعفران فراوان نیز مانند دوغ و گوشفیل از آن ترکیب هایی است که شاید برایتان عجیب به نظر برسد اما تنها چیزی که باید بدانید این است که خورش ماست عجیب خوشمزه است.
*طعم خورشت ماست اصفهان فوق العاده است
آرش دهقانی در حالی که در میدان امام در حال عکاسی است با خبرنگار الماس هم صحبت میشود؛ او میگوید: سه روز است به اصفهان آمده و اهل کرمانشاه است.
دهقانی که همراه با خانواده خود است، دلیل انتخاب این زمان برای مسافرت را خلوتی بناها و آثار در شهرهای مختلف عنوان میکند و ادامه میدهد: شهر اصفهان بسیار قشنگ است و به معنای واقعی نصف جهان است.
این مسافر در اصفهان میگوید: بریان اصفهان و خورشت ماست را تا به امروز خوردهام و فکر میکنم خورشت ماستی که در اصفهان وجود ارائه میشود طعم فوقالعده ای دارد.
هنگام آن رسیده تا خستگی عصر را با یک چایی تازه دم کشیده همراه با گز، پولکی یا نبات مخصوص اصفهان از بدن بیرون کنید، گز، پولکی و نبات مخصوص اصفهان از جمله سوغاتی های اصلی و خوراکی مخصوص این شهر به حساب می آید امکان ندارد در خیابانی در حال پیاده روی و گذشتن باشید و با مغازه گز و پولکی مواجه نشوید.
در کنار اینها شیرینی هایی همچون کپچو، اگردک، کرکی و برشتوک و غیره نیز جز شیرینی های بومی شهرستان های اصفهان بوده و پرطرفدار هستند.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!