
در اولین تجربه حضور در فینال، مدال برنز جام جهانی جوانان را کسب کردم
ملیپوش اصفهانی تیم ملی تیراندازی گفت: اولین بار حضور در فینال را تجربه کردم و مدال برنز را به دست آوردم، سطح مسابقات جام جهانی تیراندازی جوانان بالا بود.
فاطمه شکاری، ملیپوش اصفهانی تیم ملی تیراندازی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی فارس در اصفهان با اشاره به کسب مدال برنز جام جهانی تیراندازی جوانان اظهار داشت: در دومین تجربه بینالمللی به مسابقات کاپ جهانی هند اعزام شدم و توانستم با رکورد خوبی به فینال برسم.وی ادامه داد: اولین بار حضور در فینال را تجربه کردم و مدال برنز را به دست آوردم، سطح مسابقات بالا بود و تیراندازان از ۱۶ کشور در این رقابتها حضور پیدا کرده بودند.شکاری تصریح کرد: تیراندازی را از سال ۱۳۹۹ بهصورت حرفهای شروع کردم و از سال ۱۴۰۰ به اردوهای تیم ملی دعوت شدم، اولین اعزامم به مسابقات دانشجویان جهان چین در سال ۲۰۲۳ بود که موفق به کسب مدال برنز تیمی شدیم.
ملیپوش اصفهانی تیم ملی تیراندازی در پایان گفت: هدف هر ورزشکاری کسب سهمیه و مدال المپیک است، برای رسیدن به این هدف تلاش میکنم تا افتخارات زیاد و مدالهای خوشرنگ برای کشورم به دست بیاورم.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!