دستگیری قاچاقچی با محموله حشیش
سردار محمد رضا هاشمی فر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس بیان داشت: ماموران تکاور نیروی انتظامی حین گشت زنی در بیابان های اطراف یکی از محورهای ورودی استان یک دستگاه خودروی سواری هیوندای را مشاهده و بلافاصله به آن دستور ایست دادند که راننده خودرو بدون توجه به دستور ماموران به سرعت متواری شد.
وی افزود: با متواری شدن خودروی مذکور ماموران به تعقیب آن پرداخته و در یک اقدام ضربتی و آن را متوقف و در بازرسی دقیق صورت گرفته ۱۶۲ کیلو و ۴۰۰ گرم حشیش را کشف و راننده خودرو را دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه راننده دستگیر شده خودرو یک زن بود که در زمینه قاچاق مواد افیونی فعالیت می کرد اظهار داشت: همچنین یک دستگاه خودروی سواری پراید که به عنوان راه پاک کن خودروی حامل مواد افیونی عمل می کرد توقیف و راننده آن نیز دستگیر شد. سردار هاشمی فر با اشاره به تحویل متهمان به مرجع قضائی گفت: نیروهای پلیس اصفهان با تیزبینی و تیزهوشی خود تمامی راه ها و مسیرهای اصلی، فرعی و حتی بیابانی و کویری استان را تحت کنترل دارند و اجازه عرض اندام به قاچاقچیان سوداگران را مرگ نمی دهند.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!