حالت شب
  • Thursday, 03 July 2025
رعایت موارد ایمنی و ترافیکی در جانمایی موکب‌ها و بنرها توسط شهرداری اصفهان

رعایت موارد ایمنی و ترافیکی در جانمایی موکب‌ها و بنرها توسط شهرداری اصفهان

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: مدیریت شهری اصفهان تلاش کرده است در جانمایی موکب‌ها و داربست‌ها، علاوه بر مباحث ایمنی و مراقبتی، موارد ترافیکی را نیز مدنظر قرار دهد.
 

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، علی معرک‌نژاد با اشاره به برگزاری مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در نقاط مختلف شهر اصفهان هم‌زمان با ایام محرم و تاکید بر لزوم حفظ تعادل میان پاسداشت شعائر حسینی و رعایت حقوق شهروندی اظهار کرد: از آنجایی که باید مراقب برخی رفتارها و اتفاقاتی که در این ایام می‌تواند به ریشه هویتی ما صدمه بزند باشیم، مدیریت شهری اصفهان تلاش کرده است در جانمایی موکب‌ها و نصب بنرها و داربست‌ها، علاوه بر مباحث ایمنی و مراقبتی، موارد ترافیکی را نیز مورد توجه قرار دهد.

وی تاکید کرد: به برگزارکنندگان مراسم عزاداری و موکب‌داران توصیه می‌کنم در ارتباط با مباحث مدیریت ترافیکی و سروصدا مراقب باشند که عزاداری آن‌ها موجب مزاحمت همسایگان نشود؛ شهروندان نیز با سعه‌صدر و همکاری با هیئت‌ها و موکب‌ها خود را در عزاداری برای امام حسین (ع) سهیم کنند.

دیدگاه / پاسخ