حالت شب
  • Wednesday, 25 June 2025
فشار روانی و اقتصادی دشمن ادامه دارد؛ باید هوشیار بمانیم

فشار روانی و اقتصادی دشمن ادامه دارد؛ باید هوشیار بمانیم

اصفهان-ایرنا- سرپرست حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در اصفهان گفت: مردم در کنار غرور ملی، نگران وضعیت اقتصادی و معیشتی هستند و مسوولان باید با اطمینان بخشی نسبت به تامین کالاهای اساسی، ثبات بازار و حفظ جریان عادی زندگی، مانع از موفقیت جنگ روانی دشمن شوند.

محسن عزتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تاکید بر اینکه جنگ هنوز به پایان نرسیده است تصریح کرد: دشمن در این نبرد از همه ابزارهای خود استفاده کرد و وقتی دید حمله نظامی شکست خورده به سراغ فشار اقتصادی و جنگ روانی خواهد رفت و گرانی، شایعه، ناامنی روانی، ایجاد ترس، همه این‌ها ابزارهای مرحله بعد است.

وی از مسوولان خواست با تدبیر، پیام‌رسانی صحیح، تامین کالاهای اساسی و کنترل بازار، اعتماد مردم را تقویت کنند و نگذارند پروژه جنگ روانی دشمن موفق شود.

عزتی گفت: توازن میان پاسخ نظامی و روایت رسانه‌ای، اصلی‌ترین ابزارهای بازدارندگی ایران در برابر تجاوزهاست.

وی با بیان اینکه انتشار بی برنامه اخبار نیز می‌تواند به نگرانی عمومی دامن بزند خواستار مدیریت هوشمندانه پیام‌ها و روایت‌ها از سوی مسوولان و رسانه‌ها شد.

وی افزود: صهیونیست‌ها سعی کردند اخبار را سانسور کنند اما موشک‌های ما آن‌قدر بزرگ بودند که حتی در سکوت رسانه‌ای هم دیده شدند.

وی با تاکید بر اینکه رسانه در خط مقدم روایت جنگ قرار دارد افزود: در شرایطی که جنگ در حوزه فیزیکی در جریان است، جنگ روایت‌ها نیز به شدت فعال می‌شود و جمهوری اسلامی ایران در این درگیری موفق شد «روایت اول» را در اختیار بگیرد.

وی با اشاره به سانسور گسترده از سوی رژیم صهیونیستی در انتشار اخبار گفت: ارتش رژیم صهیونیستی نمی‌گوید چه اتفاقی افتاده، ولی رسانه‌های ایرانی آن را با سند نشان می‌دهند و این یعنی ما در جنگ روایت‌ها پیروز شده‌ایم.

مردم، جلوتر از مسوولان در میدان حاضرند

عزتی در بخش دیگری از گفت و گو با اشاره به حضور چشمگیر مردم در نماز جمعه و راهپیمایی‌های اخیر گفت: مردم با وجود تهدیدها، با آرامش و اتحاد به خیابان آمدند و یکصدا از نظام حمایت کردند و این انسجام ملی، دستاوردی است که حتی میلیاردها دلار تبلیغات رسمی هم نمی‌توانست آن را رقم بزند.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونسیتی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آن‌ها تلخ خواهد شد و با آن‌ها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب (۲۳ خرداد) در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

فرمانده معظم کل قوا در دومین پیام تلویزیونی تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می‌ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

ایالات متحده آمریکا نیز بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

ایران شامگاه دوشنبه ۲ تیر با شلیک بیش از ۱۰ موشک به پایگاه العدید آمریکا در قطر و در عملیاتی با عنوان بشارت فتح پاسخ تجاوز ایالات متحده به خاک ایران را داد.

بامداد سوم تیر عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در توییتی با تایید ضمنی اخباری که درخصوص توقف تبادل آتش میان ایران و رژیم صهیونسیتی بود نوشت: اگر رژیم صهیونیستی متعهد باشد بعد از ساعت ۴ بامداد حمله ای انجام ندهد، ایران نیز پاسخی نخواهد داد.

بدین ترتیب با تحمیل توقف حملات به رژیم صهیونسیتی جنگ تحمیلی بر ایران در ساعت ۷:۳۰ صبح سوم تیرماه و پس از شلیک آخرین موج موشکی ایران به سوی سرزمین های اشغالی خاتمه یافت.

دیدگاه / پاسخ