معادن راکد استان اصفهان تعیین تکلیف میشود
به گزارش باخبرباش به نقل از ایرنا امیرحسین کمیلی اظهار داشت: مهمترین برنامه بخش معدن این سازمان فعالسازی همه معادن راکد و سپس واگذاری آنها در قالب مزایده عمومی به متقاضیان سرمایهگذاری است.
وی ادامه داد: آن دسته از بهرهبرداران معدنی که با وجود اخطارهای قانونی نسبت به انجام تعهدات خود برای فعالسازی معادن اقدام نکنند، از آنان سلب صلاحیت شده و معادن از طریق مزایده عمومی به دارندگان و سرمایهگذاران معدنی دارای صلاحیت مالی و فنی واگذار میشود.
مدیر کل صنعت معدن و تجارت اصفهان با اشاره به این موضوع که استان اصفهان از لحاظ تعداد معدن رتبه اول را در کشور دارد افزود: پایش کاملی در زمینه معادن انجام شده و معادن راکد به چرخه تولید بازگردانده خواهند شد.
به گفته وی، اواخر سال گذشته یک مرحله مزایده معادن برگزار و در ابتدای سال جاری نیز مرحله دیگری برگزار خواهد شد تا معادنی که غیر فعال هستند به افراد صاحب صلاحیت واگذار شوند.
کمیلی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع ۳۱۵ نفر در ۴۸ برنامه ملاقات مردمی در این اداره کل حضور یافتند خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد درخواستها در ملاقات های مردمی با مسوولان اداره کل صمت اصفهان، در حوزه معدنی، ۲۰ درصد در حوزه صنعتی، حدود پنج درصد در حوزه برنامه ریزی و مابقی در حوزه نظارت و بازرگانی بوده است که خود نشانه ای بر اهمیت موضوع معادن در سطح استان است.
۱۰ هزار تن در هزار و ۳۰۰ واحد معدنی این استان بطور مستقیم شاغل هستند؛ علاوه بر این به ازای هر یک اشتغال مستقیم در معادن برای ۱۵ تا ۱۷ نفر شغل غیر مستقیم ایجاد شده است.
بیش از هزار و ۳۰۰ مجوز واحد معدنی در استان صادر که از این تعداد ۸۵۰ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۵۰ مجوز برداشت شن و ماسه و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پروانه اکتشاف و گواهی کشف هم صادر شده است.
حدود ۵۰ درصد معادن استان اصفهان در زمینه تولید سنگ های تزیینی فعالیت دارند که انواع سنگ های گرانیت، مرمریت، تراورتن های رنگی در این استان تولید می شود.
استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۵۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی دارد.
این استان حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بنیان کشور را در خود جای داده است و اکنون بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر هستند.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!