حالت شب
  • Saturday, 23 November 2024
نان سبوس دار ابتلا به سرطان روده بزرگ  را کم می کند

سبوس یا همان پوسته خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E است.

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه سالم و غلات کامل

نان سبوس دار ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می کند

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه سالم و غلات کامل گفت: مصرف نان های سبوس دار سبب کم شدن احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ شده است.

صالحی در گفت و گو با خبرنگار باخبرباش اظهار داشت: سبوس موجود در نان باعث تخمیر و آزاد سازی ترکیبات ناشی از سوخت و ساز بدن در روده میشود که از بروز بیماری های گوارشی جلوگیری می کند.

وی بیان داشت: در حقیقت زنجیره تامین گندم و آرد و نان را باید به صورت یک سیستم بهم پیوسته نگریست و در صورت تحلیل قسمتی از این زنجیره، بدون نگرش به مراحل قبل و بعد آن، منجر به قضاوت های نادرست خواهد شد. 

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه سالم و غلات کامل گفت: سبوس یا همان پوسته خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E است.


بیشتر بخوانید؛ 

اختلاف قیمت اقلام در بازارهای کوثر/ دورریز نان در اصفهان زیر 1 درصد است


 وی افزود: علاوه بر این موارد سبوس میزان قابل توجهی فیبر، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و فیتوشمیکال است. هر چه میزان سبوس آرد گندم بیشتر باشد رنگ آن تیره تر است.

صالحی افزود: عدم وجود سازمان متمرکزی در دولت به عنوان مسئول آرد و نان، تمام اشکالات مراحل متعدد  فوق به مرحله بعدی منتقل شده و در انتها در نانی که مصرف کننده میخرد منعکس می شود.  

وی ادامه داد: رنگ نان های سبوس دار تیره تر از رنگ نان های معمولی است. در نان سبوس دار که از این آرد تهیه می شود، ویتامین، مواد معدنی و فیبر بیشتری وجود دارد که همگی برای سلامتی انسان مفید هستند.

دیدگاه / پاسخ