سبوس یا همان پوسته خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E است.
عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه سالم و غلات کامل
نان سبوس دار ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می کند
عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه سالم و غلات کامل گفت: مصرف نان های سبوس دار سبب کم شدن احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ شده است.
صالحی در گفت و گو با خبرنگار باخبرباش اظهار داشت: سبوس موجود در نان باعث تخمیر و آزاد سازی ترکیبات ناشی از سوخت و ساز بدن در روده میشود که از بروز بیماری های گوارشی جلوگیری می کند.
وی بیان داشت: در حقیقت زنجیره تامین گندم و آرد و نان را باید به صورت یک سیستم بهم پیوسته نگریست و در صورت تحلیل قسمتی از این زنجیره، بدون نگرش به مراحل قبل و بعد آن، منجر به قضاوت های نادرست خواهد شد.
عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه سالم و غلات کامل گفت: سبوس یا همان پوسته خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد و شامل ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه A، B، C و E است.
بیشتر بخوانید؛
اختلاف قیمت اقلام در بازارهای کوثر/ دورریز نان در اصفهان زیر 1 درصد است
وی افزود: علاوه بر این موارد سبوس میزان قابل توجهی فیبر، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و فیتوشمیکال است. هر چه میزان سبوس آرد گندم بیشتر باشد رنگ آن تیره تر است.
صالحی افزود: عدم وجود سازمان متمرکزی در دولت به عنوان مسئول آرد و نان، تمام اشکالات مراحل متعدد فوق به مرحله بعدی منتقل شده و در انتها در نانی که مصرف کننده میخرد منعکس می شود.
وی ادامه داد: رنگ نان های سبوس دار تیره تر از رنگ نان های معمولی است. در نان سبوس دار که از این آرد تهیه می شود، ویتامین، مواد معدنی و فیبر بیشتری وجود دارد که همگی برای سلامتی انسان مفید هستند.
برچسب ها
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!