حالت شب
  • Monday, 29 December 2025
ورود سامانه بارشی مدیترانه‌ای به اصفهان

ورود سامانه بارشی مدیترانه‌ای به اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: سامانه بارشی از مدیترانه فعال شده و غرب و جنوب با هم تلاقی پیدا کرده و بارش‌های خوبی را به مناطق داریم.

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: سامانه بارشی از بعدازظهر امروز در استان مستقر شده و از پیش از ظهر امروز مناطق غرب و جنوب بارش شروع شده است.وی افزود: در حال حاضر فریدن، چادگان، بویین میاندشت، فریدون‌شهر، خوانسار، گلپایگان تیران کرون و سمیرم بارش برف گزارش شده است.شیشه‌فروش با بیان اینکه در سایر مناطق استان بارش باران گزارش شده است، افزود: خوشبختانه سامانه بارشی از مدیترانه فعال شده و غرب و جنوب با هم تلاقی پیدا کرده و بارش‌های خوبی را به مناطق داریم.مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بارش برف در مناطق غرب استان بیش از ۴۰ سانتی‌متر گزارش شده و در ارتفاعات به بیش از ۵۰ سانتی‌متر می‌رسد.وی ادامه داد: این موج امشب تا صبح فعال است و فردا صبح کاهش محسوس دما در غرب و جنوب استان پیش‌بینی شده که باعث یخ‌زدگی در معابر و جاده‌های این مناطق می‌شود.شیشه‌فروش بیان داشت: روز سه‌شنبه هم برای مناطق مختلف استان بارش پراکنده پیش‌بینی شده و مناطق شرق و مرکز وزش تندباد را داریم که دستورالعمل ایمنی برای بخش‌های مختلف حفاظت سیستم‌ها و شبکه‌های برق در برابر تندباد صادر شده است.
عدم سفر به جنوب و غرب استانمدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر عدم سفر به جنوب و غرب استان گفت: خودروها برای تردد در محورهای جاده‌ای حتماً زنجیرچرخ داشته باشند و خودروهای تک‌محور به‌خصوص تریلی‌ها تردد نکنند.وی اضافه کرد: قبل از تردد در جاده‌ها از شماره ۱۴۱ مدیریت راه‌ها وضعیت راه‌ها را بررسی و کنترل کنند.
 
شیشه‌فروش گفت: بیش از 280 تیم راهداری در مسیر جاده‌های غرب و جنوب فعال هستند و ۵۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در حال بازگشایی ۵ هزار کیلومتر از راه‌ها و محورهای برف‌گیر استان هستند و نمک و شن می‌پاشند.مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: به شهرداری‌ها دهیاری این مناطق هشدار دادیم دهیاری‌ها مکلف شدن که ماشین‌آلات خودشان رو تو مسیر جاده‌های روستایی فعال کنند و شهرداری‌ها را هم آماده باش دادیم که که بازگشایی معابر شهری رو با ماشین آلات داشته باشند.شیشه‌فروش افزود: بیش از ۳۵۰ تا تیم امدادی در جاده‌ها و مناطق برف گیر، گردنه ها استقرار پیدا کردند و عوامل راهداری، پلیس راه در مسیر راه ها متتقر شدند.مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به استقرار هلال احمر و اورژانس در جاده ها استقرار دارند.

دیدگاه / پاسخ