حالت شب
Image
  • Tuesday, 10 February 2026
پنج ایستگاه خط ۲ مترو اصفهان آماده بهره‌برداری است

پنج ایستگاه خط ۲ مترو اصفهان آماده بهره‌برداری است

اصفهان _ ایرنا _ ‌مدیرعامل مترو اصفهان گفت: ‌خط ۲، ۲۴ کیلومتر و دارای ۲۳ ایستگاه است که در صورت تأمین ناوگان، آمادگی داریم ۵.۵ کیلومتر از فاز نخست شامل پنج ایستگاه از زینبیه تا شاهد را به بهره‌برداری برسانیم تا بافت‌های پرجمعیت به شبکه تندرو متصل شوند.

‌ هادی کریمی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا در تشریح اقدامات انجام شده برای کم کردن سرفاصله قطارها اظهار داشت: پیش از این، راهبران قطار باید دوره‌های ۶ ماهه را در تهران می‌گذراندند، اما اکنون اصفهان خود به مرجع آموزش تبدیل شده و ۱۸ راهبر جدید گواهینامه دریافت کرده‌اند که این امر مسیر را برای کاهش سرفاصله زمانی حرکت قطارها (Hedway) از ۱۱ دقیقه به زیر هشت دقیقه در صورت تأمین واگن‌های جدید، هموار می‌کند.

وی به تلاش برای ارتقای رفاه مسافران اشاره کرد و افزود: تا پایان سال جاری، نیاز مسافران به مراجعه حضوری به باجه‌ها برای شارژ کارت حذف خواهد شد.

مدیرعامل مترو اصفهان با اشاره به پروژه سه‌مرحله‌ای هوشمندسازی فروش بلیط اظهار داشت: مرحله نخست انتقال دستگاه‌های کارت‌خوان (پوز) به خارج از باجه‌ها برای استفاده مستقیم مردم (تا پایان بهمن)، مرحله دوم فعال‌سازی کامل سیستم QR کد و خرید بلیط از طریق برنامه کاربردی و سایت «اصفهان من» و مرحله سوم بازگشت دستگاه‌های خودپرداز بلیط (TVM) به چرخه بهره‌برداری پس از به‌روزرسانی‌های بانکی است.

کریمی گفت: بیش از ۹۰ درصد ایستگاه‌ها مجهز به آسانسور و تمامی ایستگاه‌ها دارای پله‌برقی و دسترسی کامل ویلچر هستند.

وی ادامه داد: نصب ۱۷ دستگاه وندینگ قهوه و فعال‌سازی «مترو مارکت‌ها» در ایستگاه‌های مفتح و کوی امام جهت تسهیل خرید مسافران و کاهش سفرهای زاید شهری نیز در دستور کار است.

‌مدیرعامل مترو اصفهان در پایان از ارائه خدمات رایگان مترو در روز ۲۲ بهمن از ساعت ۸ تا ۱۵ خبر داد.

دیدگاه / پاسخ