حالت شب
  • Wednesday, 19 November 2025
کامیون کشنده با رانندگی نوجوان ۱۵ ساله در اصفهان توقیف شد

کامیون کشنده با رانندگی نوجوان ۱۵ ساله در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: با هوشیاری مأموران قبل از وقوع هرگونه سانحه، یک دستگاه کامیون کشنده به رانندگی نوجوانی ۱۵ ساله در محور مورچه خورت توقیف شد.

علی مولوی، رئیس پلیس‌راه استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: مأموران پلیس‌راه شاهین‌شهرـکاشان، حین اجرای طرح برخورد با تخلفات ناوگان عمومی باربری در محور مورچه‌خورت، یک دستگاه کامیون کشنده که رانندگی آن را نوجوانی ۱۵ساله بر عهده داشت، توقیف کردند.وی افزود: هدایت وسایل نقلیه سنگین نیازمند آموزش حرفه‌ای، مهارت تخصصی و داشتن گواهینامه مرتبط است و سپردن چنین وسایلی به افراد کم‌سن‌وسال، خطری جدی برای خود فرد، سرنشینان و سایر کاربران جاده محسوب می‌شود.مولوی با بیان اینکه این اقدام می‌توانست منجر به بروز حادثه‌ای ناگوار شود، گفت: خوشبختانه با هوشیاری مأموران از وقوع هرگونه سانحه جلوگیری شد و کامیون برای سیر مراحل قانونی توقیف شد.رئیس پلیس‌راه استان اصفهان به خانواده‌ها هشدار داد: به‌هیچ‌عنوان اجازه استفاده از وسایل نقلیه به نوجوانان فاقد گواهینامه را ندهند چرا که رانندگی، خصوصاً با ناوگان سنگین، یک مسئولیت تخصصی است و کمترین خطا می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیر به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: پلیس‌راه برخورد قانونی با این‌گونه موارد را با جدیت ادامه می‌دهد و از شهروندان می‌خواهد در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی اطلاع دهند.به گزارش فارس، در مهرماه امسال یک دستگاه سواری پژو پارس به رانندگی کودکی ۱۱ساله در کمربندی سپاهان شهر توسط تیم گشت نامحسوس متوقف شد.در شهریورماه نیز يک دستگاه خودرو به رانندگی نوجوانی ۱۴ساله به دلیل انجام حرکات نمایشی در شهرستان مبارکه توقیف شد.در مردادماه امسال نیز ماموران انتظامی فلاورجان یک دستگاه کامیون بنز ۱۰ چرخ به رانندگی یک نوجوان ۱۴ ساله را متوقف کردند. در تیرماه نیز یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ به رانندگی نوجوان ۱۳ ساله در نایین متوقف شد.به گفته رئیس پلیس راهور اصفهان در ۶ ماهه امسال حدود هزار و ۷۰۲ نفر زیر سن قانونی و هزار و ۹۵۹ نفر بالای سن قانونی در اصفهان بدون گواهینامه رانندگی کرده‌اند.

دیدگاه / پاسخ