حالت شب
  • Saturday, 16 August 2025
۴۳ هزار واحد انبوه‌سازی در اصفهان در حال ساخت است

۴۳ هزار واحد انبوه‌سازی در اصفهان در حال ساخت است

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: در طرح نهضت ملی مسکن استان، در حال حاضر بیش از ۴۳ هزار واحد به صورت انبوه‌سازی در حال ساخت است.

حمیدرضا فلاح چم‌آسمانی، مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: راهبری امر مدیریت تولید و عرضه مسکن و برنامه‌ریزی های مربوط به اجرای سیاست‌های توسعه زمین، مسکن و ساختمان در چارچوب برنامه‌های ابلاغی با لحاظ منابع تأمین شده و سایر منابع محلی موجود از جمله وظایف معاونت مسکن و ساختمان این اداره کل است. وی با بیان اینکه در جهت اجرای طرح‌های حمایتی مسکن تا کنون برنامه‌ریزی و اقدامات متعددی به عمل آمده است، افزود: در طرح نهضت ملی مسکن، برنامه ۴ساله استان اصفهان به تفکیک طرح در مجموع ۲۴۳ هزار واحد مسکونی بوده است که شامل ۱۰۳ هزار واحد مسکن حمایتی اراضی ۹۹ ساله (انبوه‌سازی و واگذاری زمین)، ۴۵ هزار واحد خودمالکین شهری، ۳۵ هزار واحد بازآفرینی شهری، ۴۰ هزار واحد روستایی و ۲۰ هزار واحد استیجاری است. فلاح با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار واحد به‌صورت گروه ساخت (انفرادی و گروهی) در حال احداث است، بیان کرد: براین اساس باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی، شرایط اقلیمی و موقعیت فرهنگی در برخی از شهرهای استان اصفهان که با کمبود زمین نیز مواجه نیستند، این امکان وجود دارد که واحدها به‌صورت ویلایی و انفرادی ساخته شوند.مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان ادامه داد؛ باتوجه‌به سیاست‌گذاری‌های مرتبط با ساخت واحدهای ویلایی، شناسایی اراضی مستعد برای ساخت مسکن ویلایی در دستور کار قرار گرفت و اقدامات لازم نیز دراین‌خصوص به عمل آمد.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴۳ هزار واحد انبوه‌سازی در سطح استان در حال ساخت است، ادامه داد: از این تعداد بیش از ۱۹ هزار و ۶۰۰ واحد در شهر جدید بهارستان، بالغ بر ۱۰ هزار واحد در شهر جدید فولادشهر، ۱۵۰ واحد در شهر جدید مجلسی، افزون بر هشت هزار واحد به صورت بنیاد ساخت و متولی بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ واحد نیز اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان است. فلاح چم آسمانی در خصوص وضعیت تسهیلات نهضت ملی مسکن استان اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن استان، در حال حاضر بیش از ۵۳ هزار واحد جهت اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن (اجاره ۹۹ ساله) در سطح استان اصفهان به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که تا کنون برای بالغ بر ۳۶ هزار واحد تشکیل پرونده شده است همچنین بیش از ۳۰ هزار و ۷۰۰ واحد جهت تسهیلات خودمالک به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

دیدگاه / پاسخ