
۷۰ جراحی در ساعات اولیه جنگ در اصفهان انجام شد
اصفهان-ایرنا- مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در ساعات اولیه وقوع جنگ ۱۲ روزه بیش از ۷۰ عمل جراحی در این شهر انجام شد و تیمهای درمانی، اورژانس، بهداشت، غذا و دارو و مدیران بیمارستانها، بدون وقفه کار کردند.
منصور شیشهفروش روز سهشنبه در نخستین نشست مشترک جمعیت هلال احمر و مجمع خیرین سلامت استان گفت: در ساعات اولیه وقوع جنگ، ستاد مدیریت بحران بلافاصله تشکیل جلسه داد و شهرداریها بصورت یکپارچه وارد عمل شدند و هیچ اقدامی معطل نماند و همه دستگاهها با هماهنگی کامل و سرعت عمل، وارد میدان شدند.
وی افزود: چنین عملکردی حاصل هماهنگی، انسجام و حس مسوولیتپذیری دستگاههای اجرایی و امدادی استان بود.
شیشهفروش، بحران اخیر را آزمونی برای سنجش آمادگی استان توصیف و اضافه کرد: اصفهان نشان داد که آماده اجرای برنامههای خودحفاظتی، امدادی و عملیاتی است و ظرفیتهای لازم برای مواجهه با بحرانهای پیشبینی نشده را دارد.
وی با بیاناینکه اصفهان نیازمند تقویت انبارهای امدادی و بازنگری در زیرساختهای خدماتی خود است، تأکید کرد: مجموعه سلامت استان با همراهی خیران و دستگاههای مسوول میتوانند در مسیر تحقق عدالت سلامت و افزایش تابآوری استان گامهای مؤثری بردارند.
شیشهفروش با تأکید بر ظرفیت بالای مردمی و نهادهای اجرایی اصفهان تصریح کرد: تقویت همافزایی، آموزشهای پیشگیرانه، استفاده از ظرفیتهای داوطلبانه و آمادهسازی برای شرایط پیچیده باید در دستور کار دائمی استان قرار بگیرد.
ضرورت گسترش آموزش امداد و نجات در اصفهان
رئیس جمعیت هلالاحمر استان اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه ضریب آموزش امداد و نجات در جامعه پایین است بر ضرورت گسترش آموزشهای امدادی، مشارکت فعال جوانان و سازمانیافتگی کانونهای داوطلبی تأکید کرد و گفت: باید با کمک مردم و رسانهها، سطح آموزش جامعه را ارتقاء دهیم.
تداوم پیوندهای حیاتی و درمانهای پیچیده در شرایط جنگی اصفهان
رئیس بیمارستان الزهرا(س) اصفهان نیز در این نشست با اشاره به آمادهباش کامل این مرکز درمانی در ساعات اولیه بحران اخیر از تلاش داوطلبانه کادر درمان، آمادگی برای پذیرش مجروحان استان و پشتیبانی ویژه مدیریت بحران استان و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تقدیر کرد.
دکتر مینو موحدی گفت: در همان ساعات اولیه، بیمارستان الزهرا(س) وارد گام(فاز) بحران شد و بلافاصله اورژانس و دو طبقه از بیمارستان را برای پذیرش مجروحان تخلیه کردیم.
وی توضیح داد: همزمان اعلام شد که بیمارستان الزهرا(س) اصفهان «مُعین پایتخت» است؛ بنابراین تیم درمان ما شامل پزشکان، پرستاران و کلیه پرسنل حتی خارج از ساعت شیفت کاری، داوطلبانه اعلام کردند که حاضر به خدمت هستند و بلافاصله نیز فعالیت خود را آغاز کردند.
موحدی گفت: این تیم ۲۴ ساعته در بیمارستان مستقر بود و مجروحان پذیرش شده را تحت درمان قرار دادند.
وی تأکید کرد: ما کوشیدیم بحران را از تمام زوایا ببینیم بنابراین برای بیماران حاد نیز تمهیداتی درنظرگرفتیم و مراکز پشتیبان برای بیمارستان تعریف کردیم که کادر درمان مت در آنها هم حضور فعال داشتند.
موحدی خاطرنشان کرد: در مدت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این بیمارستان همزمان با پذیرش مجروحان، ارائه خدمات به مردم عادی شهر را نیز متوقف نکرد و عملهای بزرگی مانند پیوندهای کبد، کلیه، مغز استخوان و درمان بیماران سرطانی و بیماران سنگین را نیز انجام داد.
به گزارش ایرنا، نخستین نشست مشترک جمعیت هلال احمر و مجمع خیرین سلامت استان اصفهان، صبح امروز با حضور استاندار، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، رییس جمعیت هلال احمر، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی و خیران سلامت با هدف بررسی ظرفیتهای هلال احمر و خیریههای سلامت در معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر برگزار شد.
استاندار اصفهان در این آیین با گرامیداشت یاد شهدای امدادگر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از خانواده این شهدای امدادگر تجلیل کرد.
رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خرداد با نقض آشکار حقوق بینالملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هستهای کشورمان را هدف حمله نظامی قرار داد که در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
در پی ناکامی رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهدافش در تجاوز به خاک ایران، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد روز یکشنبه اول تیر به این تجاوز پیوست و به تاسیسات هستهای فردو، نطنز و اصفهان حمله کرد.
سرانجام، سوم تیر رئیس جمهوری آمریکا توافق بر سر اعلام آتشبس میان طرفین را اعلام کرد.
این حرکت میلیتاریستی و تروریستی دو قدرت دارای سلاح اتمی علیه کشورمان به «جنگ ۱۲ روزه» شهرت یافت.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!