
۸۰ تن سیبزمینی احتکار شده در خمینیشهر کشف شد
به گزارش الماس خبر؛ مسعود محبوبی، رئیس اداره تعزیرات حکومتی خمینیشهر اظهار داشت: انبار غیرمجاز ۸۰ تنی سیبزمینی احتکار شده در شهرستان خمینیشهر شناسایی شد.
وی افزود: تعزیرات حکومتی پس از اعلام ضابطان از جهاد کشاورزی در خصوص کالای ضروری احتکار شده در یک انبار غیرمجاز به بهانه واهی انباشت بذر دستور توقیف و پلمب انبار را صادر کردند.
محبوبی گفت: در ادامه باتوجهبه محتویات گزارش تخلف و استعلامات انجام شده تخلف محرز و برای رفع نیاز بازار دستور توزیع ۸۰ تن سیبزمینی قابلعرضه را تحت نظارت متولیان کنترل بازار صادر شد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی خمینیشهر بیان کرد: روند رسیدگی به این پرونده و صدور حکم متخلف در جریان است و این سیبزمینی ها در حال حاضر در چند نقطه از سطح شهرستان بهصورت مستقیم به مردم دارد عرضه میشود که قیمت روز این محصول را کاهشی کرده است.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!