حالت شب
  • 01 مهر، 1400
از مصرف غذاهای سنگین در زمان ابتلا به کرونا خودداری کنید

از مصرف غذاهای سنگین در زمان ابتلا به کرونا خودداری کنید

استاد گروه مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مبتلایان به کرونا از مصرف غذاهای سنگین و سرخ کردنی و فست فودها خودداری کنند .

به گزارش خبرنگار باخبرباش، پروانه صانعی در نشست  آنلاین با خبرنگاران در خصوص "تغذیه و کرونا" اظهار داشت: در ایام کرونا هر چه بتوان سیستم ایمنی را تقویت کرد بروز کرونا را به تاخیر می اندازیم.

وی مصرف غذاهای پروتئین دار و مغذی و آب دار در ایام کرونا یک اصل فراموش نشدنی است و گفت: در این ایام کرونا بدن نیاز زیادی به انواع ویتامین ها، مواد معدنی و رژیم غذایی متنوع و متعادل دارد.

استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: تعادل غذایی از این جهت اهمیت دارد که گاهی شاهدیم مردم اقدام به مصرف بی رویه یک ماده غذایی میکنند که این مسئله خودعامل بیماری میشود.

وی ادامه داد: هر نوع ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن مثل سیر، زنجبیل و انواع ویتامین ها و غیره  اگر بیش از اندازه معمول مصرف  شود خود عامل ضعف سیستم بدنی می شود.

صانعی ادامه داد: در ویروس کرونا دلتا چون با شدت علائم گوارشی مواجهیم تغذیه در تسریع بهبودی نقش بسیاری خواهد داشت.

دیدگاه / پاسخ