از مصرف غذاهای سنگین در زمان ابتلا به کرونا خودداری کنید
استاد گروه مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مبتلایان به کرونا از مصرف غذاهای سنگین و سرخ کردنی و فست فودها خودداری کنند .
به گزارش خبرنگار باخبرباش، پروانه صانعی در نشست آنلاین با خبرنگاران در خصوص "تغذیه و کرونا" اظهار داشت: در ایام کرونا هر چه بتوان سیستم ایمنی را تقویت کرد بروز کرونا را به تاخیر می اندازیم.
وی مصرف غذاهای پروتئین دار و مغذی و آب دار در ایام کرونا یک اصل فراموش نشدنی است و گفت: در این ایام کرونا بدن نیاز زیادی به انواع ویتامین ها، مواد معدنی و رژیم غذایی متنوع و متعادل دارد.
استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: تعادل غذایی از این جهت اهمیت دارد که گاهی شاهدیم مردم اقدام به مصرف بی رویه یک ماده غذایی میکنند که این مسئله خودعامل بیماری میشود.
وی ادامه داد: هر نوع ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن مثل سیر، زنجبیل و انواع ویتامین ها و غیره اگر بیش از اندازه معمول مصرف شود خود عامل ضعف سیستم بدنی می شود.
صانعی ادامه داد: در ویروس کرونا دلتا چون با شدت علائم گوارشی مواجهیم تغذیه در تسریع بهبودی نقش بسیاری خواهد داشت.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!