رئیس انجمن صنفی و کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان، از انعقاد 5 تفاهم نامه همکاری در همایش روز جهانی غذا برای ایجاد تسهیل در امور تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی خبر داد. این تفاهمنامه ها با سازمان استاندارد، صدا و سیما، دانشگاه علوم پزشکی، انجمن شرکت های دانش بنیان و انجمن شرکتهای پخش منعقد شده است.
سرشوقی
رئیس انجمن صنفی و کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان مطرح کرد : انعقاد5 تفاهم نامه با ارگانهای مختلف در راستای حل مشکلات فعالان صنایع غذایی اصفهان
رئیس انجمن صنفی و کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان در همایش روز جهانی غذا از انعقاد 5 تفاهم نامه همکاری با سازمان استاندارد، صدا و سیما، دانشگاه علوم پزشکی، انجمن شرکت های دانش بنیان و انجمن شرکتهای پخش برای ایجاد تسهیل در امور تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی خبر داد.
رئیس انجمن صنفی و کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان در همایش بزرگداشت روز جهانی غذا که به همت این انجمن و همکاری سایر ارگانهای دولتی و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی استان اصفهان با حضور گسترده صنعتگران این بخش برگزار شد، اظهار کرد: این انجمن از یکسال پیش به طور موثر و پیگیر شروع به فعالیتهای جدی در جهت راهگشایی در حل مشکلات فعالان صنایع غذایی کرده است که ایجاد روابط خوب و سازنده با ارگان ها و سازمان ها و انعقاد تفاهم نامه ها سبب ایجاد تسهیلات مناسبی در این شاخه از صنعت و تولید شده است.
علی سرشوقی در جمع مسئولین و فعالان صنایع غذایی استان اصفهان، گفت: وجود چنین انجمنهایی به عنوان بازویی توانمند قادر خواهد بود تا به صورت محکم و راسخ یک صنعت را در مسیر پیشرفت رهنمون سازد که در این راستا صنایع غذایی استان اصفهان دارای پتانسیلهای وسیع و مناسبی است.
وی با اشاره به وجود حدود 980 واحد تولیدی و صنعتی در صنایع غذایی استان اصفهان، تصریح کرد: علاوه بر این شرکت های متعددی در زیر مجموعه این صنعت مشغول فعالیت هستند و به واسطه این صنعت عظیم مشاغل جانبی بسیار زیادی ایجاد شده است که صنایع بسته بندی و پلیمری از دسته این صنایع هستند.
سرشوقی، با بیان اینکه این انجمن فعالیت جدی و مدونی را در پیش گرفته افزود: با تشکیل کمیته فنی و کمیتههای تخصصی به صورت علمی و صحیح پیگیر حل مشکلات و دغدغههای این صنعت عظیم اصفهان هستیم و این استان یکی از قطب های بسیار مهم در تولید مواد غذایی در کشور است و از این حیث در منطقه نیز حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
وی، با اشاره به انعقاد چند تفاهمنامه در همایش امروز با سازمان استاندارد، صدا و سیما، دانشگاه علوم پزشکی، انجمن شرکت های دانش بنیان و انجمن شرکتهای پخش، ابراز کرد: تلاش برای اصلاح استانداردها و بهبود کیفیت در صنایع غذایی و پیگیری مشکلات صنایع تولید گوشت و مواد لبنی از جمله فعالیتهای اخیر این انجمن بوده است.
رئیس انجمن صنفی و کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان یادآور شد: همراهی انجمن کارفرمایان صنایع غذایی استان در برگزاری نمایشگاه صنایع غذایی استان اصفهان برای انعکاس کشوری و جهانی ظرفیتهای صنعت غذا و داروی استان اصفهان به صورت آبرومند و باشکوه ، از جمله فعالیت های موثر انجمن در ماههای اخیر بوده است.
سرشوقی در پایان خاطر نشان کرد: با همت اتاق بازرگانی محل مناسب برای نمایشگاه صنایع غذایی تدارک دیده شده و فعالیت های انجمن در راستای راهگشایی برای ایجاد تسهیلات مناسب و حل مشکلات فعالان صنعت غذا در استان اصفهان با قوت و قدرت ادامه دارد.
وی در حاشیه این همایش نیز به مهمترین اقدامات انجمن از زمان شروع فعالیت تا کنون اشاره کرد : در انجمن همه تلاش کردند تا شرایط برای ارتباط بهتر و پایدارتر بین صنعتگران اصفهان شکل گیرد و جلسات و گردهمایی های متعدد و مستمری در همین راستا انجام شد که بصورت خلاصه می توان آنها را اینطور برشمرد ،
- برگزاری مجمع عمومی انجمن در تاریخ هجدهم اسفند ماه یک هزار و سیصد و نود و نه و انتخاب اعضاء هیأت مدیره و بازرسان
- ثبت انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان اصفهان در بیست و شش تیرماه یک هزار و چهارصد بشماره ثبت 491-2/3-5
- طراحی و تنظیم برنامه راهبردی سه ساله انجمن طی برگزاری جلسات به مدت 30 نفر ساعت
- معرفی، توضیح و تبیین برنامه راهبردی و اهداف انجمن به سایر اعضاء طی برگزاری جلسات به مدت 60 نفر ساعت
- تثبیت قانونی برنامه راهبردی انجمن طی برگزاری جلسات به مدت 120 نفرساعت
- برگزاری 24 جلسه داخلی هیأت مدیره
- ثبت رسمی انجمن در اداره ثبت شرکتها به شماره 6882 به تاریخ نوزدهم مرداد هزار وچهارصد و یک
- برگزاری جلسات هیأت مدیره با صاحبان صنایع غذایی با هدف معرفی انجمن و شرایط عضویت به مدت 65 نفرساعت.
- تشکیل جلسات دیدار حضوری بارؤسا و مدیران عامل محترم سازمانها و ارگانهای مختلف ( صداوسیما، سازمان صمت، معاونت غذاودارو، اداره کل استاندارد، شرکت شهرکهای صنعتی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اتاق بازرگانی) به مدت 98 نفرساعت
- انعقاد تفاهم نامه های همکاری با اداره استاندارد، معاونت غذادارو، صداوسیمای اصفهان، شرکت شهرکهای صنعتی و اتاق بازرگانی اصفهان
- همکاری با شرکتهای دانش بنیان با هدف توسعه کاربرد فناوری های دانش بنیان در صنایع غذایی
- برگزاری کارگاههای علمی کاربردی به مدت 85 نفرساعت.
- حضور نماینده انجمن در جلسه کمیته فنی معاونت غذاودارو با هدف حمایت از منافع کارفرمایان صنایع غذایی به مدت20 نفر ساعت
سرشوقی در پایان افزود : ما در شروع راهی هستیم که سالها از آن غفلت شده و مانع هم افزایی صنایع غذایی و تبلور توانایی های این صنعت در سطح ملی و بین المللی گردیده و با برنامه هایی که در انجمن به آنها پرداخته شده تلاش می کنیم هر چه سریع تر به جایگاه اصلی و واقعی صنعت غذایی اصفهان دست یابیم .
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!