حالت شب
  • Wednesday, 24 April 2024
مشگلانی: جشنواره توت در علویجه اصفهان برگزار میشود

مشگلانی: جشنواره توت در علویجه اصفهان برگزار میشود

معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان گفت: توت در حوزه پزشکی و طبی و غذایی کاربردهای زیادی دارد و به همین جهت رویداد شتات توت از سوی این دانشگاه برگزار میشود.

احسان مشگلانی در گفت و گو با خبرنگار باخبرباش اظهار داشت: رویداد شتات توت در بهار ۱۴۰۰ برگزار می شود و صاحبین ایده می توانند تا  تاریخ  ۱۵ اردیبهشت ماه  ۱۴۰۰ نسبت به ارسال ایده های خود اقدام نمایند .

وی بیان داشت: سالیان زیادی است که توت خشک به صورت سنتی به عنوان آجیل در سبد مصرفی مردم قرار دارد همچنین شیره توت با داشتن قند طبیعی میتواند جایگزین خوبی در رژیم غذایی سالم باشد.

 معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان تصریح کرد: این دانشگاه در راستای رسالت خود در حوزه نوآروری و کارآفرینی اقدام به شناخت و شناسایی مزیت های نسبی آشکار شده و آشکار نشده  استان اصفهان کرده و از آنجایی که شناسایی و حمایت و پشتیبانی  حوزه مزیت های نسبی جزو وظایف اصلی دانشگاه هاست این دانشگاه در این حوزه ورود جدی کرده و کل فرآیند آموزشی و علمی خود را بر اساس این مزیت ها برنامه ریزی نموده است.

وی  درباره نحوه فعالیت دانشگاه در حوزه مزیت های نسبی مناطق استان گفت: پس از شناسایی هر مزیت ، دانشگاه در  دو حوزه مختلف شروع به فعالیت می کند، اول ایجاد رشته های جدید تا بر اساس آن منابع انسانی به عنوان موتور حرکتی کارآفرینی و سرمایه گذاری میان مدت پرورش پیدا کند و اقدام بعدی  دانشگاه برگزاری رویداد های نوآوری و کار آفرینی به منظور تشویق منابع انسانی برای ایجاد اشتغال پایدار و افزایش بهره وری و به تبع آن ایجاد و ورود نقدینگی به حوزه  مزیت نسبی مناطق استان است.

 

برگزاری جشنواره توت در علویجه

مشگلانی با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته برای رویداد شتاب توت گفت: توت یکی از مزیت های نسبی منطقه علویجه و حتی استان اصفهان است و با توجه به  اینکه یکی از توتستان های بزرگ منطقه در شهر علویجه است و جشنواره توت چند سالی است در این شهرستان در حال برگزاریست دانشگاه در نظر دارد با محوریت مرکز آموزش علمی کاربردی علویجه این رویداد را برگزار کند.

وی ادامه داد:  این رویداد با هدف افزایش بهره وری و تنوع محصولات و توسعه بازار  محصول توت شکل گرفت که اگر به این سمت و سو حرکت کنیم میتوانیم رسالت جامعه دانشگاهی به عنوان یک تسهیل گر را انجام داده و سرمایه گذاران را جذب این رویداد کنیم.

معاون علمی دانشگاه با اشاره به کاربردهای مختلف محصول توت گفت: استفاده از چوب این درخت در ساخت و ساز آلات موسیقی و ابزار های زندگی روزمره، درحوزه بسته بندی محصول توت، فرآوری محصول از تهیه سرکه گرفته تا مواد مغذی دیگری که می شود از آن تهیه کرد و حتی در حوزه فرهنگی و گردشگری و جذب گردشگر داخلی و خارجی و ویژگی های تجاری و صادراتی این محصول می تواند یک محور توسعه شود و دانشگاه هم به همین دلیل وارد این عرصه شد تا بهره وری این محصول را افزایش دهد چون ما معتقد هستیم که تمامی حوزه هایی که بیان شد دنیایی از اشتغال و نقدینگی در آن نهفته است.

 

دیدگاه / پاسخ