همایش گرامی داشت روز جهانی غذا، با عنوان «صنایع غذایی و فرصتهای توسعه پایدار» با حضور باشکوه صنعتگران، مسئولین، فعالان بخش خصوصی، تشکل های مواد غذایی و برترین تولیدکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان، روز چهارشنبه 27 مهرماه 1401 به همت انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان از ساعت 8 تا 13 در سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.
گردهمایی باشکوه فعالان صنایع غذایی اصفهان در همایش روز جهانی غذا
همایش فرصتهای توسعه پایدار با معرفی برترینهای صنایع غذایی اصفهان برگزار شد
به گزارش باخبرباش ، این همایش بزرگ و مراسم تقدیر از برترین فعالان صادرات و کیفیت که با امضای چند تفاهم نامه در جهت ارتقای فضای کسب و کار صنایع غذایی استان اصفهان همراه بود به همت انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان اصفهان و اتاق بازرگانی با همکاری و حمایت استانداری و شهرداری اصفهان و دیگر نهادهای استانی نظیر؛ دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی، اداره کل استاندارد، اداره کل صنعت ، معدن و تجارت، اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی، انجمن صنعت دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل، انجمن صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی، اداره کل حفاظت محیط زیست، آموزش و پرورش استان، شهرک علمی تحقیقاتی ، انجمن شرکت های دانش بنیان و انجمن صنعت پخش استان اصفهان برگزار شد.
در همایش گرامیداشت روز جهانی غذا، پس از پذیرش و پذیرایی و قرائت قرآن و سرود ملی ابتدا رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان اصفهان به بیان خیرمقدم و تشریح روند برگزاری این همایش و شرحی از فعالیت این انجمن از زمان تاسیس پرداخت.
علی سرشوقی، با اشاره به فعالیت موثر این انجمن در یکسال گذشته، تصریح کرد: وجود بیش از 980 واحد صنعتی و تولیدی مواد غذایی و دارویی، اصفهان را به قطبی تپنده برای صنایع غذایی ایران تبدیل کرده است و در شش ماه گذشته ایجاد تفاهم نامه با سازمان های مختلف مسیر فعالیت صنایع غذایی استان اصفهان را هموار کرده است.
در ادامه این مراسم، مسعود بختیاری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان به بیان دغدغهها و مشکلات این صنف پرداخت.
رئیس هئیت مدیره انجمن مسئولین فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان نیز در این مراسم مشکلات این بخش را تشریح کرد.
نرگس نادیان، ضمن بیان عملکردهای انجمن با ترسیم راهکار به بیان مشکلات این قشر پرداخت.
دکتر محمود اعتباری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان نیز در همایش روز جهانی غذا به تشریح محورهای امنیت غذایی پرداخته و اهمیت این مقوله و نقش صنایع غذایی برای تولید غذا و داروی سالم و موثر را متذکر شد.
در این برنامه انعقاد قرارداد و تفاهم نامه همکاری میان معاونت غذا و داروی استان و انجمن کارفرمایان صنایع غذایی شکل گرفت که قطعا در آینده سبب تسریع و تسهیل فعالیت های مجوزی و اداری فی مابین خواهد شد و بخشی از مشکلات بوروکراسی اداری را برای فعالان صنایع غذایی حل خواهد کرد.
در بخش دیگری از این همایش باشکوه که با حضور حداکثری فعالان بخش تولید و توزیع و صادرات صنایع غذایی در اصفهان برگزار شد، مدیر کل استاندارد استان اصفهان پاسخگوی دغدغه ها و برخی سوالات کارفرمایان و بهره برداران در خصوص مجوز و نشان «حلال» و دیگر سوالات و ابهامات بود و تفاهم نامه همکاری نیز بین این اداره کل و انجمن فعالان تولید و صادرات صنایع غذایی استان اصفهان شکل گرفت.
تفاهم ناکه های همکاری انجمن با سازمان صدا و سیمای استان و انحمن شرکت های دانش بنیان از دیگر رویدادهای این همایش بود که با تبادل آن روند همکاری این مراکز با صنایع غذایی را تسریع می کند .
مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن و کشاورزی استان اصفهان نیز در سخنان مبسوطی به بیان چالش ها و فرصت های امروز صادرات مواد غذایی پرداخت و گفت: امروزه بازار اوراسیا، روسیه و آسیای میانه می تواند فرصت مغتنمی برای فعالان صنایع غذایی اصفهان جهت صادرات باشد.
مدیرعامل انجمن شرکت های پخش استان اصفهان نیز در بخش دیگری از این مراسم به بیان مشکلات این بخش و عدم همکاری بخش های دولتی و چالشهای موجود در بی اثری طرحهای جاری دولت در کنترل قیمت ها پرداخت و عنوان کرد: شرکت های پخش در این راستا بسیار متضرر شدند و پاسخ دقیقی برای جبران این خسارات داده نشده است.
تجلیل از خانواده بزرگان صنعت غذای اصفهان و یادبود زنده یاد مرحوم محمدعلی موسی خانی خالق برندهای کافی کولا و کیک خوئی و نیز زنده یاد «سریری» نیز بخشی از این مراسم باشکوه بود که فضای غم و اندوه را برای دقایقی در محفل حاکم کرد و نشان از اهمیت جایگاه پیشکسوتان در نگاه انجمن بود و در بخش دیگری از تلاش های شرکت های ستوده شفق(چینود)، گز کرمانی و آرد ستاره(زاینده رود ) اصفهان به عنوان پیشکسوت این صنعت تقدیر شد و در بخش صنایع پیشرو نیز از شرکت سنجاقک، صنایع نامی نو و شیر پاستوریزه پگاه تجلیل به عمل آمد.
در بخش شرکت های برتر کیفیت که از سوی سازمان غذا و دارو معرفی شده بودند شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان، شرکت پگاه اصفهان، سپهر پلیمر سپاهان، گلشهد نقش جهان، نگین عسل هرند، کارخانه قند اصفهان، گیتی نگین ایرانیان، آریا لبن نقش جهان، نامی نو و فرخ مهر اسپادانا، مورد تقدیر و دریافت تندیس و لوح قرار گرفتند.
سه شرکت؛ شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان و صنایع غذایی سالم پودران سپاهان نیز برترین های استاندارد بودند که از سوی اداره کل استاندارد استان اصفهان انتخاب و تقدیر شدند.
همچنین 12 مسئول فنی شاخص و برتر صنایع غذایی استان اصفهان در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند: مجید شریفی از گل آرد، نگار یزدخواستی از شهدینه آران، مهرناز یوسف زاده از شرکت گل افشان، عاطفه شجاعی از کشت و صنعت عطران دارو، شکوفه نصیری از شرکت زرپوش آب ونک سمیرم، بهمن کروندی از برند اخوان محسن زاده، حمیدرضا حمیدی از شرکت زمزم، اکبر صالحی از شرکت تعاونی آزادگان دالانکوه، مهسا یوسفی نجف آبادی از شرکت قلمرو سپاهان آرمان، سمانه میرحیدری از مقواسازی اصفهان بدر، مرتضی موسوی از شرکت الکا آپادانا و رویا نجفی از شرکت سیمین سپهر سپاهان، مسئولین فنی شاخص در صنایع غذایی استان اصفهان بودند.
دو مدیر کنترل کیفی نیز از طرف اداره استاندارد استان از شرکت های شیر پگاه اصفهان( آرمان سلیمی) و صنایع غذایی سالم پودران( مونا ارجانی) تجلیل شدند.
یکی از بخش های جنبی این همایش نیز تقدیر و تشکر و ارائه لوح یادبود به حامیان این همایش بود که سه شرکت بخش خصوص و ادارت و ارگانهای دولتی فوق الذکر را شامل می شدند.
این گرامیداشت و همایش خاطره آفرین با حضور فعالان برتر عرصه تولید، توزیع و صادرات مواد غذایی با بررسی فرصت های توسعه پایدار، چالش ها و مشکلات و تقدیر از برترین های این صنعت با همکاری حداکثری ارگانهای دولتی و بخش خصوصی و با تکیه بر امنیت غذایی به عنوان مهمترین رکن فعالیت صنایع غذایی روز پر افتخار دیگری را در تاریخ تولید و صنعت استان اصفهان رقم زد.
دیدگاه / پاسخ
موارد مرتبط
محبوبترین مطالب
مجموعه ها
خبرنامه
با عضویت در خبرنامه از جدیدترین اخبار روز مطلع شوید!